Τσίκληρας: «Με τον κόσμο της Κοζάνης στο πλευρό μας για τη νίκη!»

Written by  Νοε 14, 2017

Στα στοιχεία που έδειξε η Εθνική μας ομάδα των Γυναικών στο παιχνίδι με την Πορτογαλία, στις διορθώσεις που πρέπει να γίνουν ενόψει Μεγάλης Βρετανίας, αλλά κυρίως στην παρουσία του κόσμου στο επικείμενο αυριανό (15/11, 17:00) ματς στην Κοζάνη για τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2019, παροτρύνοντάς τον να δώσει βροντερό «παρών», στάθηκε σε δηλώσεις του ο Άγγελος Τσίκληρας!

Ο εκ των βοηθών προπονητών του κόουτς Κεραμιδά στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Στο παιχνίδι με την Πορτογαλία υπήρξε λίγο άγχος, λογικό καθώς ήταν μια πρεμιέρα. Προερχόμαστε από μια πολύ μεγάλη επιτυχία το καλοκαίρι, αυτό επηρεάζει όπως και να το κάνουμε και τα παιδιά και εμάς. Παίξαμε με μια ομάδα η οποία θεωρούμε ότι έφτασε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων της. Έπαιζαν εντός έδρας, σίγουρα ποιοτικά δεν ήταν σαν τα δικά μας παιδιά οπότε μπήκαν στη διαδικασία πιο πολύ να παίξουν μπάσκετ επαφής, στα όρια του φάουλ. Κρατάμε το πρώτο δεκάλεπτο που ήταν πολύ καλό για εμάς και δουλεύουμε τα λάθη μας.

Αναμφισβήτητα το δυνατό μας σημείο σαν ομάδα είναι η άμυνα μας. Στον πρώτο αγώνα ενώ υπήρξαν φάσεις που μπορούσαμε να έχουμε πιο εύκολο σκορ κάναμε λάθη τα οποία παίζοντας με τη Μεγάλη Βρετανία, που θεωρούμε ότι είναι πιο δυνατή πιο ποιοτική ομάδα, πρέπει να τα διορθώσουμε. Θα δούμε τα σημεία που πρέπει και θα εμφανιστούμε στο παρκέ όπως πρέπει.

Βρισκόμαστε στη Κοζάνη και η ομάδα προπονείται σε ένα εξαιρετικό γήπεδο που αποτελεί κόσμημα για την περιοχή αλλά και για την χώρα. Οι άνθρωποι της περιοχής μας υποδέχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο και φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό και τα κορίτσια είναι έτοιμα να αντιμετωπίσουν έναν δύσκολο αντίπαλο. Σε αυτό το σημείο να πω πως επιθυμία όλων (παικτριών, προπονητικού τιμ και ομοσπονδίας) ο κόσμος της Κοζάνης, και όχι μόνο, να δώσει βροντερό παρόν και να γεμίσει το γήπεδο στο παιχνίδι της Τετάρτης και να γίνει ο έκτος παίκτης για μας ώστε να δώσει επιπλέον ώθηση και κίνητρο στη προσπάθεια των κοριτσιών».

Επίσης, άξιο αναφοράς είναι πως νωρίς το μεσημέρι (14/11) η «γαλανόλευκη» βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης, προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια της Ελληνικής Ομοσπονδίας για τον Διαβήτη (ΕΛΟΔΙ), για την πρόληψη και καταπολέμηση της νόσου.

Η ΕΟΚ στο επίσημο site της αναφέρει συγκεκριμένα ότι: «Οι αθλήτριές μας και το τεχνικό επιτελείο προχώρησαν στο ειδικό τεστ μέτρησης σακχάρου με τη βοήθεια εθελοντών της ομάδας διάσωσης.

Πλήθος κόσμου, μικροί και μεγάλοι «αγκάλιασαν» τις αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών, ζητώντας να φωτογραφηθούν και να πάρουν αυτόγραφα. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο γ.γ. της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο πρόεδρος της ΕΚΑΣΔΥΜ Λάζαρος Σαββίδης και ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης, Γιάννης Ιωαννίδης. Ο κόσμος ευχήθηκε καλή επιτυχία στις αθλήτριες και εξέφρασε το ενδιαφέρον να βρεθεί αύριο κοντά στην Εθνική Ομάδα στο κλειστό γήπεδο της Λευκόβρυσης.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.