Δύσκολη επικράτηση στο προπονητικό φιλικό με Μ. Βρετανία

Written by  Αυγ 19, 2017

Σε ένα κλειστό και με πολλές απουσίες παιχνίδι, η Εθνική Ελλάδας επικράτησε της Μ. Βρετανίας στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με 68-72. Σήμερα το δεύτερο φιλικό με τηλεοπτική μετάδοση.

Η Εθνική παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες, καθώς εκτός του Γιάννη Αντετοκούνμπο που λείπει στην Κίνα, απουσίασαν επίσης οι Γιάννης Μπουρούσης, Γιώργος Πρίντεης και Ιωάννης Παπαπέτρου λόγω της γαστρεντερίτιδας που έπληξε την ομάδα, με τον Κώστα Μίσσα να έχει 11 παίκτες στη διάθεσή του, δίνοντας χρόνο σε όλους.

Τι παιχνίδι ήταν κλειστό, με την Εθνική να προσπαθεί να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να είναι αρκετά άστοχη από την περιφέρεια, με αποτέλεσμα οι Βρετανοί να βρίσκονται πάντα κοντά στο σκορ. Ένα ξέσπασμα στο τρίτο δεκάλεπτο οδήγησε σε διαφορά 10 πόντων για την Ελλάδα (45-55), όμως, οι αλλαγές και η εμφανείς έλλειψη ρυθμού επέτρεψαν στους γηπεδούχους να επιστρέψουν, να κάνουν την ανατροπή και να διεκδικήσουν τη νίκη, με την Εθνική να είναι τελικά εκείνη που κατάφερε να την πάρει, διατηρώντας το γόητρο.

Ασφαλέστερα συμπεράσματα αναμένεται να εξαχθούν στο αποψινό φιλικό.

Τα δεκάλεπτα: 13-14, 31-30, 45-55, 68-72. 

Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ (Προύντι): Τζόνσον, Ουιτλ 6, Μόκφορντ 5(1), Λόρενς 13(2), Οκερεαφόρ 6, Κίλιτζοουνς 7(1), Κλαρκ 11(3), Μάρεϊ 1, Νέλσον 9(1), Ατσάρα 6

ΕΛΛΑΔΑ (Μίσσας): Καλάθης 4, Σλούκας 8(2), Παππάς 22(2), Λαρεντζάκης, Παπαγιάννης 4, Παπανικολάου 12(2), Μάντζαρης 7(1), Αγραβάνης 6(1), Μπόγρης 3, Αντετοκούνμπο 4

 

Πηγή και φωτό: ΕΟΚ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.