Κολινδρός-Πράγα μέσω ΟΑΚΑ για την Εθνική Νέων Γυναικών (pics)

Written by  Ιουν 20, 2016

Για την Τσεχία αναχωρεί σήμερα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα των Νέων Γυναικών προκειμένου να πάρει μέρος σε διεθνές τουρνουά.



Στην Πράγα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους η Ελένη Καφαντάρη θα μπορέσει να βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα εν όψει της συμμετοχής της Εθνικής ομάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα (Πορτογαλία 9-17 Ιουλίου). Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ολοκληρώθηκε εχτές το απόγευμα με την προπόνηση της ομάδας στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων όπου έδωσε το «παρών» και η Μαριέλλα Φασούλα και θα είναι στη διάθεση της ομοσπονδιακής προπονήτριας μετά το τουρνουά που θα γίνει στην Πράγα.

DSC 3208

Βασικός στόχος της ομάδας είναι να υπερασπιστεί την περσινή επιτυχία και να παραμείνει στην Α κατηγορία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Το ξεκαθαρίζουν άλλωστε και οι ίδιες οι αθλήτριες, αναγνωρίζοντας το υψηλό επίπεδο της διοργάνωσης, θέλοντας όμως παράλληλα να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο παρκέ.

Η Ελεάννα Χριστινάκη είπε χαρακτηριστικά: «Μετά το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στον Κολινδρό πάμε στην Πράγα για να συμμετάσχουμε σε ένα πολύ δυνατό τουρνουά. Εκεί θα έχουμε την ευκαιρία να "δεθούμε" περισσότερο μεταξύ μας και να βρούμε τον τρόπο του παιχνιδιού που θα παίζουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Συνεχίζουμε δυνατά μέχρι τις 9 Ιουλίου που αρχίζουν στην Πορτογαλία οι επίσημες υποχρεώσεις μας. Βασικός μας στόχος είναι η παραμονή και πάμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Δουλεύουμε πολύ, πιστεύουμε στους εαυτούς μας και ότι μπορούμε να κρατήσουμε την ομάδα στην Α΄ Κατηγορία. Αυτή η ομάδα στο μεγαλύτερό της μέρος είναι μαζί από κορασίδες και αυτό παίζει μεγάλο ρόλο. Γνωρίζουμε πολύ καλά η μία την άλλη, ξέρουμε τον τρόπο παιχνιδιού της καθεμιάς και αυτό θα μας κάνει να έχουμε ένα ακόμη καλύτερο σύνολο».

 DSC5297

Από την πλευρά της η Βασιλική Λούκα σχολίασε: «Είχαμε κάποιες απουσίες, αλλά η προετοιμασία πήγε πολύ καλά.  Στην αρχή κοιτάξαμε τη φυσική μας κατάσταση και στη συνέχεια προσπαθήσαμε να δεθούμε σαν ομάδα. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και τώρα που μπαίνουμε όλες πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά στα φιλικά. Τώρα η ομάδα αρχίζει και βρίσκει τα πατήματά της». Σχετικά με το τουρνουά προετοιμασίας στην Τσεχία ανέφερε: «Θα πάρουμε μέρος σε ένα τουρνουά στην Πράγα με δύσκολες ομάδες, όμως αυτό θα μας δώσει δύναμη για να αντεπεξέλθουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πορτογαλίας. Η Εθνική ανέβηκε πέρυσι κατηγορία με σχεδόν τις ίδιες παίκτριες, γνωρίζουμε η μία την άλλη και πιστεύω ότι θα πάμε καλά. Ο στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και ό,τι καλύτερο καταφέρουμε θα είναι ευπρόσδεκτο για την Ελλάδα και για εμάς».

 DSC5300

Για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.