Προπόνηση επί Ελβετικού εδάφους (pics)

Written by  Φεβ 23, 2016

Στο γήπεδο που θα γίνει ο τέταρτος αγώνας της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κόντρα στην Ελβετία πραγματοποίησε πριν λίγο την προπόνηση της η Εθνική ομάδα μπάσκετ των γυναικών. 

 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρίσκεται από το μεσημέρι της Τρίτης στην πόλη Φρίμπουργκ (πέταξε το πρωί για Ζυρίχη και από εκεί με πούλμαν πήγε οδικώς στην πόλη που θα γίνει ο αγώνας) και την Τετάρτη το βράδυ στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο της Ελβετίας. 
DSC 1024
Πριν μεταβεί στο γήπεδο η Εθνική ομάδα είδε βίντεο του αντιπάλου στο ξενοδοχείο ενώ η βραδινή προπόνηση εστιάστηκε στην τακτική και στα σουτ με τις αθλήτριες να είναι ευδιάθετες και σε εξαιρετική κατάσταση, έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό. 
Το κλειστό γυμναστήριο του Φρίμπουργκ, είναι ένα γήπεδο πολλαπλών χρήσεων με τις εξέδρες να ανοίγουν και να κλείνουν. Όταν οι εξέδρες είναι κλειστές, δημιουργούνται τρία βοηθητικά γήπεδα, ενώ όταν ανοίγουν υπάρχει η κεντρική αρένα με εξέδρες στο πλάι. Η χωρητικότητα του γηπέδου είναι 2.750 θεατών. 

DSC 1020

DSC 1022

Να θυμίσουμε ότι κόντρα στην Ελβετία η Ελλάδα είχε ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση επικρατώντας εντός έδρας (στη Χαλκίδα) μ σκορ 83-46 και θέλει να επαναλάβει μια αντίστοιχη εμφάνιση που θα διατηρήσει ακέραιες τις πιθανότητες πρόκρισης της στα τελικά της Τσεχίας το καλοκαίρι του 2017. 

 DSC3773

 DSC3796

 DSC3860

 DSC3839

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.