Κεραμιδάς: «Το δυσκολότερο παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία»

Written by  Φεβ 17, 2016

Ο πιο δύσκολος αγώνας μέχρι τώρα για την Εθνική ομάδα μπάσκετ των γυναικών στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2017 είναι αυτός κόντρα στη Ρωσία. 



Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 17:00 στο κλειστό γήπεδο Κανήθου "Τάσος Καμπούρης" όπως τόνισε και ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος Κώστας Κεραμιδάς μιλώντας στο agapotobasket.gr η Ελληνική ομάδα θα τα δώσει όλα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μια νίκη επί της πολύ ισχυρής Ρωσικής ομάδας (δεν την έχουμε κερδίσει μέχρι τώρα ποτέ) θα είναι σίγουρα και ένα μεγάλο βήμα πρόκρισης στα γήπεδα της Τσεχίας. 

"Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι του ομίλου και το πιο επικίνδυνο για εμάς αυτό κόντρα στη Ρωσία μέσα στη έδρα μας. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και μια από τις πιο δυνατές στην Ευρώπη. Δεν τους έχουμε κερδίσει ποτέ μέχρι στιγμής στο γυναικείο μπάσκετ. Είναι μια πολύ υψηλή ομάδα που παίζει με τρεις παίκτριες πάνω από 1,90 στην ίδια πεντάδα που για τα δεδομένα του γυναικείου μπάσκετ είναι πολύ ψηλές και είναι και άρτια σε τεχνική κατάρτιση. Όλες οι παίκτριες αυτές παίζουν Ευρωλίγκα. Εμείς θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό". 

Όλοι περιμένουν ένα γεμάτο γήπεδο που θα δώσει ώθηση στα κορίτσια και θα αποτελέσει τον έκτο παίκτη της ομάδας. 

"Ελπίζουμε και στη συμπαράσταση του κόσμου. Την άλλη φορά μας είχαν αγκαλιάσει πάρα πολύ θερμά και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Πετυχαίνοντας μια νίκη επί της Ρωσίας θα είναι σημαντικότατο βήμα για να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Ακολουθεί μετά το παιχνίδι της Ελβετίας το οποίο επίσης πρέπει να κερδίσουμε". 

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.