Αναχώρηση με συγκρατημένη αισιοδοξία

Written by  Σεπ 03, 2015

Με πολλά όνειρα αλλά κρατώντας μικρό καλάθι καθώς έχει πάθει και ελπίζουμε ότι έχει μάθει η Εθνική ομάδα μπάσκετ αναχώρησε για την Κροατία και τον πρώτο σταθμό της στο Ευρωμπάσκετ του 2015.


Η Ελληνική αποστολή ταξίδεψε στην Κροατία με την ειδική πτήση charter που προσέφερε η AEGEAN αποκλειστικά για τους αγώνες, δείχνοντας έτσι την αμέριστη συμπαράστασή της στην Εθνική ομάδα μπάσκετ, την επίσημη αγαπημένη όλων των Ελλήνων, καθώς και την εμπιστοσύνη της στις δυνατότητές της να μας χαρίσει στιγμές συγκίνησης.

Λίγο πριν την αναχώρηση πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος», μια εκδήλωση στο πλαίσιο της οποίας έγινε συμβολική ανταλλαγή δώρων, με τους Διεθνείς μας να χαρίζουν στον
Αντιπρόεδρο της AEGEAN μια φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές των μελών της αποστολής, ενώ ο κ. Βασιλάκης χάρισε στην Εθνική μας oμάδα ένα μοντέλο αεροσκάφους της AEGEAN.

Η AEGEAN επεφύλαξε και μια έκπληξη για τους παίκτες της εθνικής ομάδας. Προέβαλε ένα βίντεο όπου φίλαθλοι έδιναν τις ευχές τους στην Εθνική oμάδα, ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2015. Παράλληλα δόθηκαν στους διεθνείς μας μπάλες με ευχές φιλάθλων.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

Σεβαστή Βρακατσέλη

Αγαπώ τον αθλητισμό ---> Αγαπώ το μπάσκετ ---> Βρίσκομαι εδώ!



Η τρέλα για τον αθλητισμό και τα media έβαλε μέσα της το μικρόβιο της δημοσιογραφίας.Το μεράκι έγινε πράξη όταν πέρασε τη πόρτα του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ . Το ταξίδι στο χώρο της δημοσιογραφίας μόλις είχε αρχίσει. Λίγα χρόνια μετά με την φλόγα να μένει ακόμα ζωντανή μικρότερες και  μεγαλύτερες διαδρομές σε μονοπάτια του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του ραδιοφώνου οδήγησαν στη συνεργασία με το "Αγαπώ το μπάσκετ"
             
Ένα ζευγάρι παπούτσια, μία μπάλα, ένα γήπεδο και... όλα αρχίζουν! 
Και επειδή η μαγεία των σπορ δεν έχει τελειωμό, η πορτοκαλί θεά είναι ανεξάντλητη  με  το θέαμα στο επίκεντρο και κάθε γωνιά της γης έχει κάτι διαφορετικό είμαστε εδώ για να σας παρουσιάσουμε μέσα από την δικιά μας οπτική κάθε της γωνιά!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.