Γκάλης: «Χωρίς άγχος, μπορούν την πρωτιά»

Written by  Σεπ 02, 2014

Ο Νίκος Γκάλης είναι από τους πιο φανατικούς οπαδούς της Εθνικής Ομάδας και δεν κρύβει την χαρά του για κάθε μεγάλη νίκη της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, εκεί, όπου για πρώτη φορά έλαμψε το «άστρο» του με την «γαλανόλευκη».

 

Μετά την Τρίτη νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, ο μεγάλος Νίκος Γκάλης, έστειλε το δικό του συγχαρητήριο μήνυμα στους παίκτες της Εθνικής, για τους οποίους εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι μπορούν να κατακτήσουν την πρώτη θέση στον όμιλό τους, αρκεί να διατηρήσουν αυτό το ψυχωμένο παιχνίδι τους και να μην αγχωθούν στη συνέχεια απέναντι στην Κροατία και την Αργεντινή.

Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη στο Facebook:

Βλέποντας με σοβαρότητα ένα – ένα τα παιχνίδια η Εθνική μας έκανε το πρώτο βήμα πετυχαίνοντας το τρία στα τρία και εξασφάλισε την πρόκρισή της στους "16". Επειδή αυτό που μετράει είναι η νίκη οι διεθνείς μας κατάφεραν χωρίς απώλειες να ξεπεράσουν την τριάδα των αγώνων με τους θεωρητικά πιο εύκολους αντιπάλους τους και τώρα με Κροατία και Αργεντινή να επιζητούν ακόμη και την πρωτιά στον όμιλο μας. 
Μια πρωτιά που μπορούν να κατακτήσουν αρκεί να μην αγχωθούν και να παίξουν με ψυχή και δείχνοντας ψυχραιμία στα δυο επόμενα παιχνίδια.

Πηγή: NickGalis

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.