Στην Πόλη χωρίς τον Καϊμακόγλου

Written by  Αυγ 21, 2014

Χωρίς τον Κώστα Καϊμακόγλου αναχώρησε για την Κωνσταντινούπολη η αποστολή της Εθνικής Ομάδας για το τελευταίο της τεστ απέναντι στην Τουρκία ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ισπανίας.

 

Ο διεθνής πάουερ φόργουορντ αποκόμισε ένα χτύπημα στο χέρι από την αναμέτρηση με την Τουρκία στο ΟΑΚΑ, ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Παρ’ όλα αυτά, ο Φώτης Κατσικάρης προτίμησε να τον αφήσει στην Αθήνα για προληπτικούς λόγους, ώστε να μην ρισκάρει κάποιον πιο βαρύ τραυματισμό.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής από το «Ελ. Βενιζέλος», δηλώσεις έκανε ο Βαγγέλης Μάντζαρης: «Θέλουμε να δείξουμε μια βελτίωση σε αυτό το τελευταίο φιλικό. Θέλουμε σε κάθε αγώνα να είμαστε καλύτεροι, να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Στη χθεσινή αναμέτρηση με την Τουρκία κάναμε κάποια πράγματα που δεν είχαμε κάνει στα φιλικά μέχρι τώρα, αλλά το δεύτερο μεταξύ μας παιχνίδι θα έχει υψηλότερο βαθμό δυσκολίας. Παρουσιάσαμε μεγάλη βελτίωση τις τελευταίες μέρες και αφού παρουσιάσαμε αυτή τη βελτίωση σε μία εβδομάδα, γιατί να μην δείξουμε ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση στις 10 μέρες που υπολείπονται ως την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου; Στα συν είναι και η παρουσία του Νικ Καλάθη, είναι ένας σπουδαίος παίκτης, μας βοήθησε πολύ και θα μας βοηθήσει περισσότερο στη συνέχεια», ανέφερε ο διεθνής γκαρντ.

Το τελευταίο τεστ της Εθνικής θα ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της προετοιμασίας και με την επιστροφή της ομάδας αναμένεται να ανακοινωθεί και η τελική δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας.

Πηγή: ΕΟΚ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.