Με τους τρεις «ερυθρόλευκους» η Εθνική Νέων

Written by  Ιουν 30, 2014

Στο Ηράκλειο της Κρήτης βρίσκεται η Εθνική Νέων Ανδρών, με την αποστολή της οποίας ταξίδεψαν τελικά κανονικά και οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού, Ιωάννης Παπαπέτρου, Δημήτρης Αγραβάνης και Ανδρέας Χριστοδούλου.

Έπειτα από την ένταση των τελευταίων ημερών, η ΚΑΕ Ολυμπιακόςανέλαβε να καλύψει τη διαφορά της ασφάλισης για τους τρεις παίκτεςτης κι έτσι τους δόθηκε η δυνατότητανα ενσωματωθούν με την αποστολή της Εθνικής. Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Μίσσας, εξέφρασε την ικανοποίησή του για αυτήν την εξέλιξη, τονίζοντας πως αυτό είναι κάτι πολύ θετικό τόσο για την ομάδα, όσο και για τους ίδιους τους παίκτες.

Η 15μελής αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών αποτελείται από τους:Γιώργο Διαμαντάκο, Μιχάλη Καμπερίδη, Γιάννη Κουζέλογλου, Μιχάλη Λιάπη, Πάρη Μαραγκό, Αλέξανδρο Μήτσιαλο, Λευτέρη Μποχωρίδη, Στέλιο Πουλιανίτη, Δημήτρη Σιόλογκα, Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, Αναστάσιο Σπυρόπουλο, Κώστα Φακοπουλίδη, Δημήτρη Αγραβάνη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ανδρέα Χριστοδούλου.

Στο μεταξύ, με ανακοίνωσή της η ΚΑΕ Ολυμπιακός, που ξεκαθαρίζει την πρόθεσή της να καλύψει την ασφάλιση των παικτών, επιτίθεται εκ νέου κατά του προέδρου της Ομοσπονδίας, Γιώργου Βασιλακόπουλου, κάνοντας λόγο για δημόσια ομολογία του σχετικά με την ελλιπή ασφαλιστική κάλυψη των παικτών που συμμετέχουν στις Εθνικές Ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Έστω και με καθυστέρηση δύο (2) ετών ο κ. Βασιλακόπουλος ομολόγησε επιτέλους και δημοσίως ότι η ασφαλιστική κάλυψη των παικτών των Εθνικών ομάδων κάθε άλλο παρά πλήρης είναι, επιβεβαιώνοντας απόλυτα όλα όσα ο Ολυμπιακός όλο αυτό τον καιρό υποστηρίζει.

Επειδή, λοιπόν, ούτε και η πρόταση χορηγίας μας αποδείχθηκε ικανή να κάμψει τις εμμονές του κ. Βασιλακόπουλου, η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός θα προχωρήσει άμεσα στην ασφάλιση των αθλητών της, ωστέ να καταστεί εφικτή η ένταξή τους στην αποστολή της Εθνικής Νέων Ανδρών».

Πηγή:ΕΟΚ,olympiacosbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.