Γκάλης: «Περήφανος που ενώσαμε έναν ολόκληρο λαό»

Written by  Ιουν 14, 2014

Μπορεί να έχουν περάσει 27 χρόνια από την μεγαλύτερη βραδιά του ελληνικού αθλητισμού, όμως, κανένας μας, πόσο μάλλον οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές εκείνου του έπους, δεν ξεχνά πως σαν σήμερα, όλοι οι Έλληνες βγήκαν στους δρόμους πανηγυρίζοντας ένα απίστευτο επίτευγμα.

 

Πρώτος και καλύτερος, ο μεγάλος Νίκος Γκάλης που από τα ξημερώματα θυμήθηκε εκείνη τη βραδιά και μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebookτα συναισθήματα και τις αναμνήσεις του από εκείνη την μεγαλειώδη νύχτα.

Το μήνυμα του Νίκου Γκάλη:

«27 χρόνια πέρασαν από μια από τις μεγαλύτερες βραδιές του Ελληνικού μπάσκετ και του Ελληνικού αθλητισμού. Είμαι περήφανος και ευτυχής που υπήρξα μέλος εκείνης της ομάδας που χάρισε στην Ελλάδα ένα Ευρωπαϊκό τρόπαιο αλλά το κυριότερο ένωσε έναν ολόκληρο λαό. Δεν ξεχνώ εκείνες τις ανεπανάληπτες στιγμές που έζησα με την λήξη του τελικού στο ΣΕΦ αρχικά και μετά στο ξενοδοχείο που είχε περικυκλωθεί από χιλιάδες Έλληνες. Εκείνο το βράδυ καταφέραμε να βγάλουμε όλους τους Έλληνες στους δρόμους για να πανηγυρίσουν την νίκη μας. Και τις επόμενες μέρες κάναμε χιλιάδες παιδιά να πάρουν μια μπάλα του μπάσκετ και να ξεχυθούν στα γήπεδα. Και αυτή πιστεύω ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία μας».

*Η φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο είναι από την προσωπική σελίδα του Νίκου Γκάλη στο Facebook

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.