Στα Ιωάννινα το θερινό καμπ προετοιμασίας της Εθνική Γυναικών

Written by  Φεβ 14, 2024

Η Εθνική Γυναικών μπορεί να μην έχει επίσημη υποχρέωση φέτος το καλοκαίρι, έχει όμως μπροστά της το μεγάλο ραντεβού του Ευρωμπάσκετ 2025 που θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα! Το πρώτο βήμα θα γίνει ουσιαστικά με το θερινό καμπ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα, όπως και το 3ο τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη».

Η Εθνική Γυναικών μπορεί να μην έχει επίσημη υποχρέωση φέτος το καλοκαίρι, έχει όμως μπροστά της το μεγάλο ραντεβού του Ευρωμπάσκετ 2025 που θα φιλοξενηθεί στην Ελλάδα!
Το πρώτο βήμα θα γίνει ουσιαστικά με το θερινό καμπ του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, το οποίο θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα τον ερχόμενο Ιούνιο, όπως και το 3ο τουρνουά «Βάσω Μπεσκάκη» (17/6-19/6).

Η συμφωνία επήλθε ως απόρροια των συναντήσεων του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου στην Περιφέρεια Ηπείρου με τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη. Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ευχαριστεί όλους για τη σημαντική αυτή συμβολή τους στην προετοιμασία της Εθνικής Γυναικών, και ιδιαίτερα την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, καθώς και την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ.

Η αποστολή της Εθνικής Ομάδας θα βρίσκεται στα Ιωάννινα τον Ιούνιο. Η επόμενη επίσημη υποχρέωση της Ελλάδας είναι τον Νοέμβριο, στο δεύτερο παράθυρο των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025 με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να αντιμετωπίζει την Γερμανία εκτός έδρας (7/11) και την Ιταλία εντός (10/11). Το τελευταίο παράθυρο θα “ανοίξει” τον Φεβρουάριο του 2025, με τους αγώνες με την Τσεχία (6/2, εκτός) και Γερμανία (9/2, εντός).

Πηγή και φωτό: basket.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.