Άρχισε η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών

Written by  Νοε 07, 2022

Παρουσία 16 παικτών άρχισε τη Δευτέρα (7/11) η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών για τους δύο αγώνες της Β’ Προκριματικής Φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023, με τη Λετονία στο Ηράκλειο (11/11, 19.00) και με το Βέλγιο στην πόλη Μονς (14/11, 21.30).

Στην πρώτη προπόνηση που έγινε σήμερα στο ΟΑΚΑ συμμετείχαν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Χάρης Γιαννόπουλος, Νίκος Γκίκας, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Μουράτος, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Κωστής Γόντικας, Δημήτρης Μωραΐτης,  Δημήτρης Κακλαμανάκης, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Τσαλμπούρης, Τζορτζ Πάπας, Όμηρος Νετζήπογλου και οι Γιώργος Τανούλης και Στέλιος Πουλιανίτης που θα ενισχύσουν την προσπάθεια τις πρώτες μέρες. Δεν ενσωματώθηκε ο Λεωνίδας Κασελάκης ο οποίος δεν είναι απόλυτα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του.

Οι προπονήσεις γίνονται υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Μανωλόπουλου και των συνεργατών του Σάββα Καμπερίδη, Στέφανου Τριαντάφυλλου και Μάριου Μπατή.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ομάδα περιλαμβάνει προπονήσεις στο ΟΑΚΑ μέχρι και το μεσημέρι της Τετάρτης (9/11), οπότε και θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. Το Σάββατο 12 Νοεμβρίου η αποστολή θα επιστρέψει στην Αθήνα και θα αναχωρήσει για το Βέλγιο την επομένη (13/11), από όπου και θα επιστρέψει στην Ελλάδα την Τρίτη 15 Νοεμβρίου.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.