Λιόλιος: «Θέλουν όλοι να είναι εδώ στην Εθνική ομάδα»

Written by  Αυγ 06, 2022

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Βαγγέλης Λιόλιος, στάθηκε στη μεγάλη διάθεση με την οποία συμμετέχουν όλοι στην προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών.


«Είμαστε όλοι χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε στο Ευρωμπάσκετ. Εμείς θα προσπαθήσουμε ως διοίκηση να υποστηρίξουμε τους παίκτες και το σταφ σε ό,τι χρειάζεται ώστε να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό. Πάμε παιχνίδι με παιχνίδι, το βασικό είναι να είναι όλοι υγιείς. Να δέσει η ομάδα, γιατί είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις. Δεν παίζουμε μόνοι μας, έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολύ υψηλού επιπέδου ομάδες με μακρά παράδοση σε επιτυχίες και εμείς έχουμε πολλά χρόνια να κάνουμε επιτυχία. Είμαστε συνειδητοποιημένοι για το πού πηγαίνουμε και κάθε παιχνίδι μάς δίνει τον στόχο για το επόμενο. Όποιος λέει μεγάλες κουβέντες κάνει λάθος. Άλλο το τι θέλουμε όλοι μας και άλλο το τι κάνουμε. Ως διοίκηση εμείς πρέπει να παρέχουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να είμαστε έτοιμοι», τόνισε.


Ερωτηθείς πόσο δύσκολο ήταν να πειστούν να είναι ο Δημήτρης Ιτούδης και όλοι αυτοί οι παίκτες παρόντες στην Εθνική ομάδα, απάντησε: «Πιστέψτε με, δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο. Το ήθελαν πολύ όλοι να είναι εδώ. Εμείς απλώς δημιουργήσαμε τις συνθήκες γι’ αυτό. Ο Νίκος Ζήσης και ο Δήμος Ντικούδης έπαιξαν καθοριστικό ρόλο προς αυτό και το γενικότερο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα ήταν πολύ σημαντικό ώστε να είναι όλοι παρόντες».
Σχετικά με το σπουδαίο φιλικό της Τρίτης απέναντι στην Ισπανία στο ΟΑΚΑ (19:00) είπε: «Υπάρχει πολύ μεγάλη προπώληση εισιτηρίων. Θεωρώ πως θα παίξουμε σε ένα γεμάτο γήπεδο απέναντι σε μια πολύ σπουδαία ομάδα, όπως η Ισπανία και φυσικά θα ακολουθήσουν και άλλα παιχνίδια. Αρχίζει μια μακρά περίοδος προετοιμασίας, είναι ένας υπέροχος Αύγουστος και ελπίζουμε σε έναν ακόμη πιο υπέροχο Σεπτέμβριο. Το βασικό ζητούμενο είναι να έχουμε υγεία και από εκεί και πέρα να δώσει ο Θεός και να πάνε όλα καλά».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.