Παυλοπούλου: «Να τιμήσουμε τη μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη»

Written by  Ιουν 06, 2022

Η δουλειά συνεχίζεται για την Εθνική Γυναικών, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη μια μίνι προετοιμασία με σημείο αναφοράς πέντε φιλικά παιχνίδια.

Η χρησιμότητα των συγκεκριμένων αγώνων είναι μεγάλη σύμφωνα με την Πηνελόπη Παυλοπούλου, η οποία έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο τουρνουά στην μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη (14-16 Ιουνίου ΚΓ «Α.Παπανδρέου», Περιστέρι).

«Είναι σημαντικό που κάνουμε αυτή την προετοιμασία ενόψει της συνέχειας των επίσημων υποχρεώσεων μας. Δουλεύουμε χωρίς άγχος στις λεπτομέρειες και βάζουμε πράγματα στο παιχνίδι μας τα οποία θα μας χρησιμεύσουν για τους αγώνες των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2023», τόνισε η διεθνής πλέι μέικερ για να συμπληρώσει. «Έχουμε μπροστά μας πέντε αγώνες και συγκεκριμένα δύο τουρνουά, ένα στην Σλοβενία και ένα στην Αθήνα. Για μας είναι πολύ σημαντικά γιατί μέσα από αυτά θα δεθούμε σαν ομάδα και θα διαμορφώσουμε την αγωνιστική μας ταυτότητα. Εμείς θα κοιτάξουμε να δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε σε αυτά τα παιχνίδια και να ακολουθήσουμε τις οδηγίες του σταφ».

Η Πηνελόπη Παυλοπούλου στάθηκε και στο τουρνουά που θα γίνει στο Περιστέρι στη μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη. «Είναι σημαντικό που η Ομοσπονδία διοργανώνει το τουρνουά και θέλουμε όλοι να τιμήσουμε μέσα από αυτούς τους αγώνες τη μνήμη της Βάσως Μπεσκάκη. Νομίζω ότι είναι μια όμορφη κίνηση και με αυτό τον τρόπο κρατιέται ανεξίτηλη η μνήμη της. Θα είναι ιδιαίτερα συγκινητικό το τουρνουά για εμάς. Η Βάσω Μπεσκάκη ήταν πάντα δίπλα μας και ό,τι χρειαζόμασταν ήταν άμεση η βοήθεια και η συνεισφορά της με τον δικό της ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο. Εύχομαι να έρθει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος στο γήπεδο».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.