Παπαγιάννης: “Ο κόουτς ήξερε που να χτυπήσουμε”

Written by  Ιουλ 04, 2021

Ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της Εθνικής Ανδρών στη νίκη επί της Τουρκίας. Ανήμερα στα γενέθλιά του είχε 14 πόντους με 6/6 δίποντα και 13 ριμπάουντ σε 29’59” και βοήθησε την ελληνική ομάδα να φτάσει στον τελικό του Προολυμπιακού Τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει την Τσεχία. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα τόνισε:

“Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι. Πήραμε όμως μια καλή διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο. Η Τουρκία επέστρεψε στο παιχνίδι, αλλά εμείς διορθώσαμε τα λάθη μας. Ο κόουτς ήξερε που να χτυπήσουμε και στο ημίχρονο του αγώνα μας είχε δώσει αυτοπεποίθηση και κίνητρο. Γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι, κάνει αυτή τη δουλειά κοντά 40 χρόνια και ήξερε τι να κάνουμε για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Είδαμε πολύ σε βίντεο την Τουρκία, έχουν πολύ καλούς παίκτες και κάναμε καλή δουλειά στην αντιμετώπισή τους.

Νικήσαμε και πάμε στον τελικό αύριο. Η Τσεχία θα είναι καλά προετοιμασμένη, θα έρθει να παίξει επιθετικά σε επίθεση και άμυνα. Εμείς θα είμαστε προετοιμασμένοι για να πάρουμε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που είναι μια τεράστια τιμή”.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.