Σπανού: «Είμαι απίστευτα περήφανη για την ομάδα μας»

Written by  Φεβ 07, 2021

Με το «Ελλάς ολέ ολέ, δεν σταματώ να τραγουδώ ποτέ» η Εθνική Γυναικών πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.

 

Η Άρτεμις Σπανού δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της για την επιστροφή της Εθνικής Γυναικών σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση.

 

«Είναι πολύ μεγάλο αυτό που πετύχαμε. Το θέλαμε πολύ. Δώσαμε το 100% για να πάρουμε την νίκη και τη διαφορά που θέλαμε Είμαι απίστευτα περήφανη για την ομάδα μας. Όλες δώσαμε το 100%, η καθεμία με τον τρόπο της και ήρθε αυτή η μεγάλη πρόκριση» τόνισε η έμπειρη φόργουορντ η οποία δεν σταματούσε να λέει το αγαπημένο σύνθημα όλης της ομάδας.

 

«Ήταν ένα ματς που παίχτηκε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Σήμερα όλη η ομάδα έδειξε έναν εαυτό που θα χρειαστούμε και στο Ευρωμπάσκετ. Για να πω την αλήθεια ήμουν ήρεμη σε όλο το παιχνίδι. Δεν έχασα σε καμιά στιγμή την πίστη μου στην ομάδα και το μετέφερα και στα κορίτσια. Τα πήγαμε εξαιρετικά και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλες. Στο προηγούμενο Ευρωμπάσκετ δεν είχαμε περάσει και μας το χρωστούσε η τύχη», συμπλήρωσε η Σπανού.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.