Νέος προπονητής του Άρη ο Καμπερίδης

Written by  Δεκ 10, 2019

Η ΚΑΕ Άρης επισημοποίησε την έναρξη τα συνεργασίας της με τον Σάββα Καμπερίδη, ο οποίος θα αναλάβει το πολύ δύσκολο έργο να οδηγήσει την ομάδα στην προσπάθεια να σώσει τη χρονιά, έχοντας, ωστόσο, πολύ δύσκολο έργο, με πρώτο σταθμό την αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση

Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σάββα Καμπερίδη, που θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μας. Ο 41χρονος τεχνικός συναντήθηκε σήμερα (10/12) με τον Πρόεδρο του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη και συμφώνησε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Καμπερίδης είναι "παιδί" του ΑΡΗ, καθώς υπήρξε παίκτης των "κίτρινων" τη σεζόν 2005-2006, ενώ από το 2012 μέχρι και τον περασμένο Μάιο ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της ομάδας μας, δίπλα στους Βαγγέλη Αγγέλου, Παρασκευά Μουρατίδη, Μίλαν Μίνιτς, Δημήτρη Πρίφτη, Παναγιώτη Γιαννάκη και Γιάννη Καστρίτη.    

Ο Καμπερίδης θα προπονήσει αύριο (11/12) για πρώτη φορά τους «κίτρινους» και θα κάνει το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής στο εκτός έδρας παιχνίδι με την ΑΕΚ (13/12, 19:00).

Πηγή και φωτό: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.