Άρης: Εκδήλωση γνωριμίας παρουσία του Γκάλη

Written by  Σεπ 29, 2013

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση οργάνωσε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης η ομάδα μπάσκετ του Άρη, ενόψει της νέας σεζόν, καθώς κάλεσε τους φιλάθλους της ομάδας να γνωρίσουν τους παίκτες και το τεχνικό τιμ σε καφέ της πόλης. Έκπληξη της βραδιάς η παρουσία του Νίκου Γκάλη.

 

Οι παίκτες, το τεχνικό τιμ και η Διοίκηση της ομάδας, επισκέφθηκαν στο καφέ μετά την απογευματινή προπόνηση, συνομίλησαν με φιλάθλους, φωτογραφήθηκαν και υπέγραψαν πολλά αυτόγραφα. Το κλίμα ήταν φιλικό, ενώ η ατμόσφαιρα έγινε ακόμα πιο γιορτινή όταν, λίγη ώρα αργότερα, ο μεγάλος Νίκος Γκάλης αποδέχθηκε το κάλεσμα της Διοίκησης και έδωσε το παρόν στην εκδήλωση.

Ο «Νικ» έγινε δεκτός με ενθουσιασμό και χειροκροτήματα από τους φιλάθλους, αλλά και τους παίκτες της ομάδας, ενώ και ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με πολλούς από τους παρευρισκόμενους. Από τους παίκτες της ομάδας, ο αρχηγός Αντώνης Ασημακόπουλος σε δήλωσή του αναφέρθηκε στην όμορφη εκδήλωση και την έκπληξη της βραδιάς και επεσήμανε την σημασία που έχει ο Νίκος Γκάλης για όλους όσοι αγωνίζονται στην ομάδα. Παράλληλα, εξέφρασε την ελπίδα ο «θρύλος» του ελληνικού μπάσκετ να είναι κοντά στη νομάδα και να τη στηρίζει με την παρουσία του, καθώς, όπως ανέφερε «ο Γκάλης είναι ένας έρωτας που κάνει τις καρδιές να χτυπούν και δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.