Πεδουλάκης: «Κλειδί ήταν η άμυνα»

Written by  Δεκ 23, 2013

Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος στις δηλώσεις του στάθηκε ιδιαίτερα στην άμυνα και το πάθος που επέδειξαν οι παίκτες του.

 

«Ήταν νευρικό παιχνίδι γεμάτο ένταση και πάθος. Και λογικά γιατί έκρινε τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Ο Ολυμπιακός ερχόταν από εξαιρετικές εμφανίσεις, ενώ εμείς δεν πατούσαμε καλά. Κλειδί της νίκης ήταν η άμυνά μας. Τους σπάσαμε το passing game και τους κατεβάσαμε 22 πόντους από τον μέσο όρο τους. Ο Ολυμπιακός παίρνει από πικ εν ρολ πολλούς πόντους. Δείξαμε μεγαλύτερη διάθεση και κερδίσαμε πολλές μπάλες, μεγαλύτερη ενέργεια».

 Ο Αργύρης Πεδουλάκης έκανε ειδική αναφορά στον αρχηγό του Παναθηναϊκού και τους Ματσιούλις και Παππά, οι οποίοι παρόλο που ήταν μέχρι τελευταία στιγμή αμφίβολοι, όχι μόνο έπαιξαν, αλλά ήταν και από τους πιο σημαντικούς κρίκους για τη νίκη.

 «Θέλω να πω δημόσια για τα δύο παιδιά που επιστρατεύτηκαν. Δεν είναι σε πρώτη νεότητα ο Διαμαντίδης. Ο Ματσιούλις και ο Παππάς με μία προπόνηση ήταν εξαιρετικοί. Ο Ματσιούλις στο πλάνο μας και ο Νίκος βοήθησε σε κομμάτια του αγώνα να βοηθήσει τον Δημήτρη και να τον ξεκουράσει», τόνισε.

 Αναφερόμενος, τέλος, στο κατά πόσο αυτή η νίκη θα βοηθήσει την ομάδα να ανεβάσει την ψυχολογία της, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, σχολίασε: «Οι ομάδες κυνηγούν τους τίτλους. Κάνεις ένα πολύ σοβαρό βήμα για να πάρεις έναν τίτλο. Ξέρουμε τα θέματά μας. Ελπίζουμε να μην τα έχουμε μετά τις γιορτές».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.