Με Ματσιούλις και Παππά για τον ημι-τελικό

Written by  Δεκ 23, 2013

Με τους Γιόνας Ματσιούλις και Νίκο Παππά να είναι έτοιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα εφόσον κριθεί απαραίτητο και με την ψυχολογία του γηπεδούχου που αναμένεται να γεμίσει το γήπεδο, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδος.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης είδε του δύο παίκτες του που έλειπαν από καιρό από τις προπονήσεις λόγω προβλημάτων τραυματισμού να παίρνουν κανονικά μέρος στην ολοκλήρωση της προετοιμασίας για το αποψινό παιχνίδι κι έτσι τα χέρια του λύνονται, αφού ενδεχόμενη απουσία τους θα δημιουργούσε έντονο πρόβλημα στην διαχείριση του υλικού.

Αντίθετα, ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος ακολουθεί θεραπεία, δεν κατάφερε να προπονηθεί και η συμμετοχή του είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Ο Αργύρης Πεδουλάκης εξάντλησε την προετοιμασία της ομάδας με πολλή ανάλυση του αντιπάλου του, ο οποίος έρχεται με ένα σερί 23-0 σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ η τελευταία προπόνηση των νταμπλούχων Ελλάδας έγινε παρουσία τόσο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου όσο και οπαδών της Θύρας 13 που ήθελαν ο καθένας με τον τρόπο του να εμψυχώσουν τους παίκτες ενόψει του μεγάλου αγώνα. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.