Τέλος κι επίσημα ο Λαρεντζάκης από την ΑΕΚ

Written by  Ιουλ 25, 2019

Παρελθόν από την ΑΕΚ και επισήμως αποτελεί ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος  έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιο του με την «Ένωση» και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Οι δύο πλευρές βρίσκονταν σε διαπραγματεύσεις για το ενδεχόμενο της επέκτασης της συνεργασίας τους, αλλά τελικά αποφάσισαν να χωρίσουν οι δρόμοι τους, με τον διεθνή γκαρντ, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός, να λύνει το συμβόλαιο του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ

Μετά από τρία (3) χρόνια κοινής πορείας, με απότοκο αυτής της συνεργασίας τρία τρόπαια εντός και εκτός συνόρων, οι δρόμοι μας χωρίζουν...

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι πριν από λίγο λύθηκε «κοινή συναινέσει» το συμβόλαιο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος πάντως συνέβαλε αποφασιστικά στην αναρρίχηση της «Βασίλισσας» προς την κορυφή.

Το Κύπελλο Ελλάδος, το ευρωπαϊκό τρόπαιο, το παγκόσμιο «δισκοπότηρο», αλλά κυρίως η πανελλήνια και κατόπιν διεθνής καταξίωση μιας Ομάδας, που βρέθηκε κάποτε στα «Τάρταρα» της απαξίωσης, αλλά αναγεννήθηκε από τις στάχτες της, φέρουν και την υπογραφή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Το όνομά του ανεξάρτητα από την εξέλιξη αυτή καταγράφηκε στο «Πάνθεον» των σπουδαίων της «Ένωσης» κι αυτό είναι πανθομολογούμενο.

Η ΑΕΚ BC εύχεται στον Γιαννούλη κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Πηγή και φωτό: aekbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.