Προπονήθηκαν Ματσιούλις και Παππάς

Written by  Δεκ 22, 2013

Ανεβάζουν στροφές οι Γιόνας Ματσιούλις και Νίκος Παππάς αυξάνοντας τις πιθανότητές τους να βρεθούν στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον μεγάλο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Ολυμπιακό αύριο στο ΟΑΚΑ.

 

Ο Λιθουανός πήρε μέρος στην προπόνηση της ομάδας, όπου έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος και πλέον θεωρείται πως οι πιθανότητες συμμετοχής του στον κρίσιμο ημιτελικό είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Πιθανότητες συμμετοχής συγκεντρώνει και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος ακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης της ομάδας, ωστόσο, το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή θα είναι ένα ρίσκο που θα πάρει η ομάδα την τελευταία στιγμή, δεδομένου ότι ο ίδιος δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Με τους δύο παίκτες να είναι στο κατώφλι της επιστροφής, ο Αργύρης Πεδουλάκης έχει μόνο να ανησυχεί για την απουσία του Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος είναι το τελευταίο «θύμα» τραυματισμού και είναι μάλλον απίθανο να είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Ο προπονητής των «πρασίνων» καταστρώνει τα πλάνα του για την αντιμετώπιση του «αιωνίου» αντιπάλου με τον οποίο φέτος οι μάχες θα είναι περισσότερες, αφού οι δύο ομάδες θα συναντηθούν και στο πλαίσιο της Ευρωλίγκα, με τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό να είναι από μόνη της ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για όλους.

Στο μεταξύ, σε συνέχεια του πολέμου ανακοινώσεων μεταξύ των διοικήσεων των δύο ομάδων, με νέα ανακοίνωσή του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιτέθηκε ξανά στους αδερφούς Αγγελόπουλους και δήλωσε πως η ομάδα και ο κόσμος της θα μιλήσουν ξανά στο γήπεδο.

Η ανακοίνωση του προέδρου του Παναθηναϊκού: «Η ασυλία και η ατιμωρησία που απολαμβάνουν από το κράτος οι διοικούντες την ΚΑΕ Ολυμπιακός σε κάθε δήλωση, ανακοίνωση και χειρονομία τους, ενώ στον Παναθηναϊκό εξαντλείται η αυστηρότητά τους, δεν μου επιτρέπει να τοποθετηθώ στην ανακοίνωσή τους… Ομάδα και κόσμος, ό,τι έχουμε να πούμε, θα τα πούμε στο ΟΑΚΑ».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.