Χάνει τον ημιτελικό ο Ούκιτς

Written by  Δεκ 20, 2013

Σοκ στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά από την ήττα από τη Μακάμπι, χάνει και τον Ρόκο Λένι Ούκιτς ενόψει του ημιτελικού του Ολυμπιακού, αφού οι εξετάσεις, στις οποίες υπεβλήθη ο Κροάτης γκαρντ, έδειξαν θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο.

 

Ο Ούκιτς ένοιωσε ενοχλήσεις λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου της αναμέτρησης των «πρασίνων» με τη Μακάμπι για την τελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκα και δεν αγωνίστηκε καθόλου στο δεύτερο ημίχρονο. Οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως το πρόβλημα δεν ήταν απλό και πως πρόκειται για θλάση πρώτου βαθμού.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Θλάση α’ βαθμού στον δικέφαλο μηριαίο είναι η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του Παναθηναϊκού σχετικά με τον τραυματισμό του Ρόκο Λένι Ούκιτς. Ο γκαρντ του «τριφυλλιού» ξεκίνησε συστηματική θεραπεία».

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει πως ο Ούκιτς δεν θα έιναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου, κάτι που πληγώνει ακόμα περισσότερο την ομάδα του, δεδομένων των απουσιών και των Ματσιούλις και Παππά, οι οποίοι επίσης δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.