Πεδουλάκης: «Γεμίστε το γήπεδο σε Κύπρο και Κρήτη»

Written by  Σεπ 28, 2013

Ανοιχτή πρόσκληση στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να γεμίσουν τα γήπεδα της Λευκωσίας και του Ηρακλείου, όπου και θα δώσει τους πρώτους του φετινούς εντός έδρας αγώνες για την Ευρωλίγκα, απηύθυνε με δήλωσή του στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ο προπονητής των νταμπλούχων Ελλάδας, Αργύρης Πεδουλάκης.

 

Η μετακίνηση εντάσσεται στο πλαίσιο των νέων κανονισμών της Ευρωλίγκα για την τιμωρία της έδρας (Σημ: η ποινή μετατρέπεται σε μεταφορά έδρας τουλάχιστον 300 χλμ από την φυσική αντί της διεξαγωγής του αγώνα κεκλεισμένων των θυρών) κι έτσι ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Λαμποράλ Κούτσα στις 25/10 στην Λευκωσία και την Λοκομοτίβ Κούμπαν στις 7/11 στο Ηράκλειο. Στην δήλωσή του ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρει:

Ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Πεδουλάκης, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση αναφερόμενος στην εξέλιξη αυτή: "Αρχικά οφείλω να τονίσω ότι κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Το αρνητικό είναι ότι δεν θα αγωνιστούμε στη φυσική μας έδρα το ΟΑΚΑ, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα έχουμε άλλες τιμωρίες στο μέλλον. Το θετικό- από την άλλη πλευρά- είναι ότι στην Κύπρο και στην Κρήτη, ο Παναθηναϊκός θα έχει τη συμπαράσταση των φίλων του, όπως και φίλων του μπάσκετ γενικότερα, καθώς για πρώτη φορά σε αυτά τα μέρη ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει αγώνα στο υψηλότερο επίπεδο της Ευρωλίγκας. Με μεγάλη μας χαρά περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο, είμαστε βέβαιοι για την εξαιρετική φιλοξενία που θα έχουμε".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.