Ανανέωσε με Ζιάγκο το Ρέθυμνο Cretan Kings

Written by  Μάι 23, 2019

Η επιβράβευση της πορείας του Ρεθύμνου Cretan Kings τις τελευταίες αγωνιστικές που οδήγησε στην σωτηρία της Κρητικής ομάδας, ήρθε στο πρόσωπο του προπονητή της, Βαγγέλη Ζιάγκου, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings

Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Cretan Kings βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Βαγγέλη Ζιάγκο, για έναν χρόνο.Ο προπονητής της ομάδας μας συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να πετύχει τον στόχο της για τη σεζόν 2018/19, διατηρώντας την για 9η συνεχόμενη χρονιά στα μεγάλα «σαλόνια» της Betshop Basket League.

 

ΖΙΑΓΚΟΣ: «ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ»

 

Ο προπονητής της ομάδας μας, Βαγγέλης Ζιάγκος, σε δηλώσεις του για την ανανέωση της συνεργασίας, τόνισε: «Ευχαριστώ τον ιδιοκτήτη της ομάδας κ. Ζομπανάκη και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους προς το πρόσωπο μου. Οι Rethymno Cretan Kings, στην εποχή της αστάθειας και της αμφιβολίας, αποτελούν σημείο αναφοράς, έχοντας να αντιπαραθέσουν φερεγγυότητα, συνοχή, όραμα και αλληλεπίδραση με την κοινωνία, στοιχεία που συνθέτουν την εικόνα ενός υγιούς επαγγελματικού περιβάλλοντος. Καλή επιτυχία σε όλους μας».
Για τη σχέση του με τον κόσμο σημείωσε: «Ο φίλαθλος κόσμος του Ρεθύμνου έχει και καλλιεργημένο αισθητήριο και άποψη και απαιτήσεις. Είναι ένα κοινό που λόγω της στενής αλληλεπίδρασης που έχει με τον οργανισμό των Cretan Kings στο σύνολο του, αφουγκράζεσαι γρήγορα τα θέλω του αλλά και τις αγωνίες του. Έχω την αίσθηση ότι έτσι όπως εξελίχθηκε η σεζόν, η σχέση μας είναι σχέση αμοιβαίου σεβασμού. Τα υπόλοιπα θέλουν τριβή και χρόνο».
Επίσης, για την επόμενη χρονιά πρόσθεσε: «Η σεζόν που προηγήθηκε ξεκίνησε με ιδιαίτερα υψηλές προσδοκίες αναφορικά με την ανταγωνιστικότητα της λίγκας. Ολοκληρώθηκε ωστόσο με τρόπο που μας θλίβει και μας δημιουργεί ανησυχία και προβληματισμό. Θα ήθελα πολύ να προβλέψω έστω κατ’ εκτίμηση το πως θα είναι η επόμενη σεζόν, όμως δυστυχώς, δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σήμερα το ποιες και πόσες ομάδες θα αγωνιστούν. Εμείς θα πορευτούμε με τις δικές μας διαχρονικες σταθερές με στόχο να δημιουργήσουμε ένα σύνολο συνεκτικό και ανταγωνιστικό, που να επιτελεί στο μάξιμουμ το έργο για το οποίο υπάρχουμε: να προκαλούμε θετικές συγκινήσεις και συναίσθημα σε όσους αγαπούν το μπάσκετ και ακόμα περισσότερο σε όσους αγαπούν και στηρίζουν τον σύλλογο».

 

Πηγή και φωτό: rethymnobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.