Στη Μόσχα για το «Gomelsky Cup» ο ΠΑΟ

Written by  Σεπ 28, 2013

Στο πιο δύσκολο τεστ της προετοιμασίας του ενόψει της έναρξης της νέας χρονιάς ρίχνεται απόψε ο Παναθηναϊκός, καθώς θα αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα για το τουρνουά Gomelsky Cup.

 

Στο τουρνουά, στο οποίο συμμετέχουν επίσης η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Αργύρης Πεδουλάκης θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νομάδα του σε συνθήκες… Ευρωλίγκα, καθώς και οι τρεις αντίπαλοι είναι ιδιαίτερα δυνατοί, ενώ έιναι χαρακτηριστικό ότι στο παρκέ θα παραταθούν τρεις από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης με συνολικά 17 κατακτήσεις Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων.

Ο προπονητής των πρασίνων αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, καθώς είναι δεδομένες οι απουσίες του Ρόκο Λένι Ούκιτς και του Λουκά Μαυροκεφαλίδη που θα λείψουν για αρκετό χρονικό διάστημα, ενώ ευελπιστεί να δει έπειτα από καιρό σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται ο Στεφάν Λάσμε, ο οποίος δεν έχει επανέλθει πλήρως έπειτα από τον τραυματισμό του.

Στην πρεμιέρα του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα ΤΣΣΚΑ του Έτορε Μεσίνα (19:00/novasports highlights) με τον Ιταλό προπονητή να χαρακτηρίζει τις ομάδες που συμμετέχουν ως «κορυφαίου επιπέδου» και προέβλεψε πως θα γίνουν πραγματικά δυνατές αναμετρήσεις.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.