Πρόσκληση Γιαννακόπουλου στους Αγγελόπουλους

Written by  Δεκ 15, 2013

Γέφυρα για να σταματήσει η μεταξύ των διοικήσεων των δύο «αιωνίων» ενόψει του ημιτελικού Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ στις 23 Δεκεμβρίου φέρεται πως θέλει να ρίξει ο πρόεδρος της «πράσινης» ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, προτίθεται να προσκαλέσει ην διοίκηση των «ερυθρολεύκων» να παραβρεθούν στο γήπεδο.

 

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, ο κ. Γιαννακόπουλος προτίθεται να χορηγήσει προσκλήσεις στις θέσεις των VIPστους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, προκειμένου να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για τον ημιτελικό του Κυπέλλου στις 23 Δεκεμβρίου. Πλέον, αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον η απάντηση της διοίκησης του Ολυμπιακού για το αν θα δεχθεί την πρόσκληση για να γίνει ένα βήμα προσέγγισης μεταξύ των δύο πλευρών που το τελευταίο διάστημα έχουν ανεβάσει τους τόνους της μεταξύ τους αντιπαράθεσης ανταλλάσσοντας βαρείς κατηγορίες και χαρακτηρισμούς.

Αν το κάνουν, θα είναι η πρώτη φορά που οι αδερφοί Αγγελόπουλοι θα βρεθούν στην αποστολή του Ολυμπιακού για αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, σε μία στιγμή που αναμένεται να είναι…ιστορική.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.