«Διαζύγιο» Άρη – Αγγέλου

Written by  Δεκ 17, 2018

Την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους ανακοίνωσαν Άρης και Βαγγέλης Αγγέλου, μετά τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα του πάλαι ποτέ «Αυτοκράτορα», με τον έμπειρο τεχνικό να αναλαμβάνει την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας και την διοίκηση να εκφράζει την εκτίμησή της στο πρόσωπό του.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την κοινή απόφασή της με τον προπονητή, Βαγγέλη Αγγέλου, για λύση της μεταξύ τους συνεργασίας. Η απόφαση αυτή λήφθηκε με γνώμονα το καλό της ομάδας, ώστε άμεσα να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ανάμεσα στις δύο πλευρές υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, εκτίμηση και πλήρης ταύτιση απόψεων για το καλό της ομάδος. Γι' αυτό εξάλλου λήφθηκε και η απόφαση από κοινού.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ επαναλαμβάνει τις ευχαριστίες, τον σεβασμό και την εκτίμησή της προς το πρόσωπο του κ. Αγγέλου και του εύχεται από καρδιάς κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.

Αμέσως μετά, ο Βαγγέλης Αγγέλου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση στο www.arisbc.gr:

«Αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για τη μέχρι τώρα αγωνιστική παρουσία της ομάδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Γουλιέλμο, τη διοικητική, ιατρική, προπονητική και αγωνιστική ομάδα για την αφοσίωση και τη συνέπειά τους. Επίσης το φίλαθλο κόσμο, τους φίλους και υποστηρικτές για τη στήριξή τους,

Κατά την ταπεινή μου γνώμη, η στέρεα τροφή των μη επιθυμητών, πρόσκαιρα, αποτελεσμάτων αναπτύσσει την πίστη, την αντοχή, το θάρρος και την επιμονή που είναι απαραίτητα συστατικά δημιουργίας. Καλή δύναμη για τη συνέχεια και Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Πηγή και φωτό: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.