Πεδουλάκης: «Προχωράμε με όσους έχουμε»

Written by  Δεκ 11, 2013

Αισιόδοξοι για την έκβαση του αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι παίκτες και προπονητής του Παναθηναϊκού, που αναχώρησαν από σήμερα για την παγωμένη Ρωσία, όπου την Παρασκευή θα αντιμετωπίσουν την δεύτερη ομάδα του ομίλου τους.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης κατά την αναχώρηση της ομάδας αναφέρθηκε στις δυνατότητες της αντιπάλου των «πρασίνων», ενώ ξεκαθάρισε πως ο Παναθηναϊκός θα διεκδικήσει τη νίκη όσοι παίκτες κι αν απουσιάζουν λόγω των τραυματισμών.

«Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στον αγώνα και να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε αγώνα με τον αγώνα. Η Λοκομοτίβ Κούμπαν έχει πολύ ταλέντο στην περιφέρεια και δύναμη στο καλάθι, οπότε θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Υπάρχουν τραυματίες, αλλά προσπαθούμε όσο γίνεται να μην το σκεφτόμαστε. Να το αφήσουμε πίσω μας. Προχωράμε με τους παίκτες που είναι στη διάθεσή μας για να πάρουμε τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος μας», δήλωσε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Από την πλευρά του, ο Μάικ Μπράμος, εκπροσωπώντας τους παίκτες της ομάδς σχολίασε πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να διασφάλισε την πρόκρισή του στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης από την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα, ωστόσο, θα αναζητά τη νίκη και τη βελτίωσή της σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται.

«Ξέρουμε ότι έχουμε εξασφαλίσει  την πρόκριση στο Top16, αλλά αυτό δεν αλλάζει το στόχο μας που είναι η νίκη. Θέλουμε να νικήσουμε. Θα πρέπει να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ, να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι, απέναντι σε μια σκληρή ομάδα. Θα πρέπει να αποδείξουμε εμείς στους εαυτούς μας ότι γινόμαστε καλύτεροι. Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε τους τραυματισμούς που υπάρχουν. Έχουμε τους παίκτες που έχουμε τη δεδομένη στιγμή, ελπίζουμε να είμαστε καλά, να παίξουμε καλά και να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Έλληνας διεθνής γκαρντ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.