Χαλαρή προπόνηση πριν το ταξίδι στη Ρωσία

Written by  Δεκ 11, 2013

Με πιο χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του δύσκολου αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν για την ένατη αγωνιστική της Ευρωλίγκα, καθώς ο Αργύρης Πεδουλάκης θέλει πρωτίστως οι επιβαρυμένοι από τραυματισμούς παίκτες του να μην φορτωθούν με επιπλέον κούραση.

 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει για τον αγώνα της Παρασκευής τους τραυματίες Νίκο Παππά και Γιόνας Ματσιούλις, οι οποίοι θα χρειαστούν ακόμα αρκετές ημέρες για να επιστρέψουν, ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν και άλλοι παίκτες, γεγονός που εξακολουθεί να είναι ο μεγάλος πονοκέφαλος του Αργύρη Πεδουλάκη από το ξεκίνημα της χρονιάς.

Στην τελευταία προπόνηση πήραν μέρος με πιο χαλαρό πρόγραμμα οι Στεφάν Λάσμε και Ρόκο Λένι Ούκιτς, οι οποίοι δεν έχουν φτάσει από την αρχή της χρονιάς στο επιθυμητό επίπεδο αγωνιστικής κατάστασης, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Λάσμε προσπαθεί να δυναμώσει από τον τραυματισμό του στο γόνατο, ενώ ο Ούκιτς δεν έχει δέσει ακόμα μετά από τον τραυματισμό στους αχίλλειους τένοντες που κουβαλάει από το Ευρωμπάσκετ.

Η αναχώρηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη για αύριο με ενδιάμεσο σταθμό την Βιέννη και στη συνέχεια στην Ρωσία όπου το βράδυ της Παρασκευής θα αντιμετωπίσει την Λοκομοτίβ Κουμπάν. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.