Μαρκόπουλος: «Δεν είχαμε καθαρό μυαλό στο δεύτερο ημίχρονο»

Written by  Δεκ 11, 2013

Απογοητευμένος από την εμφάνιση και τη νέα ήττα που βάζει τον ΠΑΟΚ σε περιπέτειες για τη συνέχεια στο Eurocup εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Σούλης Μαρκόπουλος, ο οποίος απέδωσε το αποτέλεσμα στην απώλεια της συγκέντρωσης στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Ο προπονητής του Δικεφάλου του Βορρά ξεχώρισε το πρώτο ημίχρονο, όπου ο ΠΑΟΚ εμφανίστηκε περισσότερο συγκεντρωμένος και ακολουθούσε το πλάνο του. «Ήταν ένα παιχνίδι πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες. Το ήθελαν πάρα πολύ και οι δύο. Ξεκινήσαμε άσχημα το παιχνίδι, μετά, όμως, από το 7ο λεπτό βελτιωθήκαμε, παίξαμε πολύ καλή άμυνα στο πρώτο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου. Είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση και εκεί πήραμε μία διαφορά, την οποία ίσως πιστέψαμε ότι έτσι θα είναι και το δεύτερο ημίχρονο. Ξεκινήσαμε άσχημα και το δεύτερο ημίχρονο, όπως ακριβώς και στο πρώτο. Βρήκε την ευκαιρία η αντίπαλος ομάδα να μπει στο παιχνίδι, όταν εμείς προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, είχαμε ορισμένες λάθος επιλογές και 2-3 σφυρίγματα που επηρέασαν το παιχνίδι. Και μετά ήταν δύσκολο να επανέλθουμε, όπως είχαμε επανέλθει στο πρώτο ημίχρονο. Η Χιμίκ είχε βρει λύσεις στην επίθεση και αυτό κράτησε το ρυθμό του αγώνα ως το τέλος του αγώνα», δήλωσε αρχικά ο κ. Μαρκόπουλος, ενώ σχολίασε πως ο ΠΑΟΚ έφτασε στην ήττα εξαιτίας της απώλειας συγκέντρωσης στο δεύτερο ημίχρονο.

 «Η Χιμίκ πίεσε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο στην άμυνα, αλλά κι εμείς δεν είχαμε το καθαρό μυαλό που θα έπρεπε στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις στο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην Χιμίκ για τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε το αυριανό παιχνίδι της Νιζνί και να δούμε εάν έχουμε ελπίδες κερδίζοντας την επόμενη εβδομάδα να πάρουμε την πρόκριση», συμπλήρωσε.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.