Ο Σκουρτόπουλος στον πάγκο του Πανιωνίου

Written by  Ιουν 30, 2018

Η ΚΑΕ Πανιώνιος Βίκος Cola ανακοίνωσε τον Ομοσπονδιακό προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο για τον πάγκο της ανδρικής ομάδας, ο οποίος  θα αναλάβει να οδηγήσει τους κυανέρυθρους την σεζόν 2018-2019.Η ανακοίνωση του συλλόγου

“Η ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΒΙΚΟΣ COLA ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Θανάση Σκουρτόπουλο για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 και την προοπτική επέκτασης της. Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο μεγαλομέτοχος Σταύρος Αλευρογιάννης αναζήτησαν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο της ομάδας μπάσκετ, με μοναδικό γνώμονα την απόδοση της σε καλύτερο, θεαματικότερο και αποτελεσματικότερο επίπεδο από την περσινή παρουσία της στην Α1 κατηγορία.

Η διοίκηση της ΚΑΕ πιστεύει ότι η επιλογή του προπονητή της Εθνικής ομάδας για τον "κυανέρυθρο" πάγκο αποτελεί εχέγγυο για την επίτευξη αυτών των στόχων, ώστε οι φίλαθλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ να ικανοποιούνται από τον συνδυασμό νικηφόρων αποτελεσμάτων και ποιοτικού θεάματος και γι αυτόν τον λόγο προχώρησε σε οικονομική υπέρβαση. Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος επιστρέφει στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μετά την θητεία του την περίοδο 2011-2012. Η παρουσίαση του Θανάση Σκουρτόπουλου θα γίνει από τον κ. Αλευρογιάννη, μετά την επιστροφή της αποστολής της Εθνικής ομάδας στην Αθήνα”.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.