«Έφυγε» ο Παύλος Γιαννακόπουλος!

Written by  Ιουν 10, 2018

Στιγμή που προκάλεσε θλίψη στους φίλους του μπάσκετ και του αθλητισμού. Ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος που πριν από ακριβώς 47 χρόνια ενεπλάκη για πρώτη φορά με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού και υπήρξε ο λόγος που οι «πράσινοι» έχτισαν τη μακροβιότερη δυναστεία στα χρονικά του ελληνικού μπάσκετ, δε βρίσκεται πλέον κοντά μας!

 

Ο εμβληματικός παράγοντας του «Τριφυλλιού» αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας και κατέληξε σήμερα (10/6) το πρωί, με την είδηση να εξαπλώνεται αιφνίδια πριν από λίγη ώρα και να επιβεβαιώνεται μέσα από επίσημη ανακοίνωση και της φαρμακοβιομηχανίας «ΒΙΑΝΕΞ» της οποίας υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος. 

 

Ήταν μόλις λίγες ημέρες μετά την παρουσία του Παναθηναϊκού στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών στο ποδόσφαιρο το 1971, όταν ο ίδιος  αποφασίζει να λάβει την ιδιότητα του μέλους στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου, ενώ άμεσα ανέλαβε ρόλο γενικού γραμματέα. Η συνέχεια μέχρι σήμερα είναι γνωστή στο ευρύ φίλαθλο κοινό, με τον άνθρωπο για τον οποίο έχουν ειπωθεί πολλά καλά λόγια από συνοδοιπόρους και αντιπάλους, να αφήνει την τελευταία του πνοή στα 89 του χρόνια.

 

Χωρίς να υπάρχει η οποιαδήποτε πληροφορία για κάποια αλλαγή στη διεξαγωγή του σημερινού τρίτου τελικού της Basket League με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, το κλίμα στο Κλειστό του ΟΑΚΑ αναμένεται βαρύ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.