Με Λάσμε στη δωδεκάδα για νίκη στη Βιτόρια

Written by  Νοε 29, 2013

Ελπίδες για συμμετοχή του Στεφάν Λάσμε στην αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Λαμποράλ Κούτσα, καθώς ο Γκαμπονέζος σέντερ κατάφερε να ακολουθήσει ένα μέρος από την χθεσινή τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση της ομάδας για τη Βιτόρια.

 

Ο Αργύρης Πεδουλάκης, ο οποίος, αναφερόμενος στο αποψινό παιχνίδι τόνισε πως το κλειδί για τη νίκη θα είναι ο έλεγχος του ρυθμού, αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει η ομάδα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προέβλεψε αρχικά ότι είναι πιθανό ο Λάσμε να μείνει εκτός για περίπου 15 μέρες ακόμα, ώστε να αποθεραπευθεί πλήρως, ωστόσο, μετά την προσπάθεια του ίδιου να βγάλει μέρος της προπόνησης και την επιθυμία του να παίξει, είναι πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής στο αποψινό παιχνίδι ανάλογα και με την εξέλιξή του.

Το βέβαιο είναι πως ο Λάσμε θα έιναι στην δωδεκάδα της ομάδας και, εφόσον κριθεί απαραίτητο, ο Αργύρης Πεδουλάκης θα τον ρίξει στη μάχη. Προβλήματα τραυματισμών έχουν και οι Ούκιτς, αλλά και ο Γκιστ, η συμμετοχή των οποίων, ωστόσο, είναι βέβαιη. Ο προπονητής των «πρασίνων», μάλιστα, έκανε ειδική αναφορά στον Κροάτη, για τον οποίο είπε πως έρχεται ουσιαστικά χωρίς προπόνηση, γεγονός που κάνει δύσκολο το έργο του στο ροτέισον στη θέση των γκαρντ, ώστε να μην καταπονηθεί πολύ ο Δημήτρης Διαμαντίδης.

Οι δυσκολίες της αναμέτρησης είναι πολλές και τις γνωρίζουν όλοι στην ομάδα του Παναθηναϊκού, ωστόσο, περιθώρια χαλάρωσης δεν υπάρχουν. Η νίκη θα φέρει τους νταμπλούχους Ελλάδας πιο κοντά στην πρόκριση στο top 16, αλλά και στην πρώτη θέση του ομίλου. Η εγρήγορση και η συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα είναι το απαραίτητο συστατικό, κάτι που όλοι στο «τριφύλλι» γνωρίζουν πολύ καλά.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.