Έδειξε αδυναμίες, κέρδος ο Ντένμον

Written by  Σεπ 27, 2017

Θετικά παρά την ήττα από τη Χίμκι με 73-70, αλλά και με πολλή τροφή για σκέψη και προβληματισμό ήταν τα στοιχεία που παρουσίασε ο Παναθηναϊκός Superfoods στον πρώτο του αγώνα για το “Gomelsky Cup”, που έδειξε κάποια πρώτα δείγματα του τρόπου, με τον οποίο θα προσπαθήσει να αγωνιστεί τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν.

Οι «πράσινοι» είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης στο μεγαλύτερο της διάστημα, φτάνοντας να προηγούνται με 68-62 στο 38’, όμως, όπως συνέβη και πέρσι σε πολλές αναμετρήσεις της Ευρωλίγκα, στο τέλος έπαθε μπλακ άουτ και δέχθηκε ένα σερί 11-2 χάνοντας τη νίκη και την ευκαιρία να αγωνιστεί στον τελικό του σημαντικού αυτού ευρωπαϊκού τουρνουά.

Σε όλα τα φιλικά προετοιμασίας το αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία, αλλά αυτό που θα πρέπει να διορθωθεί στη συνέχεια είναι το τελείωμα των αγώνων που τόσο πλήγωσε τον Παναθηναϊκό κατά την προηγούμενη σεζόν.

Αντίθετα, η ελληνική ομάδα ξεκίνησε και πάλι δυνατά μια αναμέτρηση, προηγούμενη στο ξεκίνημα με 10-0, διαφορά που έχασε γρήγορα, μια που η Χίμκι αντέδρασε και χτύπησε στις αδυναμίες της, ιδιαίτερα μέσα στη ρακέτα, εκεί όπου μόνο ο Κρις Σίνγκλετον έδωσε συνέχεια στις περσινές του εμφανίσεις και ήταν μοναδικό σημείο αναφοράς μέσα στο «ζωγραφιστό».

Στα θετικά και η εμφάνιση του Μάρκους Ντένμον, ο οποίος ήταν μια σημαντική απειλή από την περιφέρεια, σημειώνοντας συνολικά 22 πόντους με 2 ασίστ. Ο Σίνγκλετον είχε 19 πόντους με 6 ριμπάουντ, με τους υπόλοιπους παίκτες των «πράσινων» να κινούνται γενικά στην μετριότητα.

Για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που φέτος ετοιμάζεται για μια πολύ φιλόδοξη χρονιά, ο Αλεξέι Σβεντ συνεχίζει με κεκτημένη ταχύτητα από το Ευρωμπάσκετ, ολοκληρώνοντας με 18 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ, ο Στέφαν Μάρκοβιτς είχε 12 πόντους με 6 ασίστ, ο Τσαρλς Τζένκινς είχε 12 πόντους και ο Άντονι Γκιλ είχε 10 πόντους με 7 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 16-19, 32-36, 53-52, 73-70

Φωτό: twitter/GomelskyCup

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.