Επίσημα ανανέωσε για τρία ακόμα χρόνια ο Γκέιμπριελ

Written by  Ιουν 28, 2017

Στην επισημοποίηση της επέκτασης της συνεργασίας του με τον Κένι Γκέιμπριελ προχώρησε ο Παναθηναϊκός Superfoods που ανακοίνωσε τη συμφωνία για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η «πράσινη» ΚΑΕ θέλησε να επιβραβεύσει τον Αμερικανό για τις εμφανίσεις του, ειδικά στους τελικούς του Πρωταθλήματος και συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας για τρία χρόνια, με την διοίκηση των «πρασίνων» να έχει την επιλογή των ανανεώσεων.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Κένι Γκάμπριελ για τρία ακόμη χρόνια (1+1+1).

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας, ο Αμερικάνος φόργουορντ τόνισε στο paobc.gr: «Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που θα παραμείνω στον Παναθηναϊκό, καθώς ήταν κάτι που ήθελα πάρα πολύ.

Πέρσι είχαμε μια εξαιρετική χρονιά, η οποία ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ την ομάδα αλλά και τους φιλάθλους μας. Είναι καταπληκτικοί! Τους κάναμε πολύ χαρούμενους στο τέλος της σεζόν με το πρωτάθλημα και μας το ανταπέδωσαν με την αγάπη που μας έδειξαν ακολούθως με την υποδοχή στο ΟΑΚΑ και την παρουσία τους στη φιέστα».

Κλείνοντας, ο Κένι Γκάμπριελ, σημείωσε: «Ανυπομονώ να επιστρέψω για να ξεκινήσουμε πάλι τη δουλειά και ζήσουμε ανάλογες στιγμές... Αποτελεί μεγάλη τιμή να σε εμπιστεύεται ένας τόσο σπουδαίος σύλλογος όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Υπόσχομαι ότι θα κάνω τα πάντα ώστε να δικαιώσω τον κόουτς και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».

 

Πηγή και φωτό: paobc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.