Επεισοδιακή νίκη και 2-0 για την ΑΕΚ

Written by  Μάι 31, 2017

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι που τα είχε όλα, η ΑΕΚ κατάφερε να αποδράσει από το «Nick Galis Hall» με 85-91 και με τη νίκη αυτή έκανε το 2-0 στους μικρούς τελικούς του πρωταθλήματος και το Σάββατο θα επιχειρήσει να τελειώσει τη σειρά στην έδρα της και να καταλάβει την τρίτη θέση.

Το παιχνίδι είχε πολλές εντάσεις και διακυμάνσεις, υψηλό σκορ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά και… απώλειες, αφού ο Άρης έχασε τον Γουίλ Κάμμινγκς λίγο ημίχρονο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και απεδείχθη ότι είχε σπάσει ένα πλευρό, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι.

Όχι μόνο αυτό, αλλά και ο Δημήτρης Πρίφτης είδε το τελευταίο παιχνίδι από τα αποδυτήρια, καθώς αποβλήθηκε με δεύτερη τεχνική ποινή.

Στα του παιχνιδιού, ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος όταν και προηγήθηκε με 51-43, όμως, στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ με μπροστάρη τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ανέτρεψε την κατάσταση και πήρε τελικά τη νίκη.

Ο διεθνής σέντερ είχε 19 πόντους και οδήγησε τους συμπαίκτες του, έχοντας συμπαραστάτες τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη που είχε επίσης 19 πόντους με 4 ριμπάουντ και 4 ασίστ, τον Τσινεμέλου Ελονού με 12 πόντους και 4 ριμπάουντ και τον Μάικλ Ντίξον με 11 πόντους, 5 ριμπάουντ και 9 ασίστ.

Για τον Άρη, που έχει πολλά παράπονα, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς έκανε double-double με 18 πόντους και 12 ριμπάουντ, ο Σπύρος Μούρτος είχε 18 πόντους με 4 ριμπάουντ και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης σημείωσε 17 πόντους

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 51-43, 68-63, 85-91

 

 

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.