Τέλος εποχής για Μαρκόπουλο και ΠΑΟΚ

Written by  Μαϊ 26, 2017

Μια σχέση… ζωής έφτασε στο τέλος της για τον ΠΑΟΚ, αφού η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Σούλη Μαρκόπουλο, ο οποίος αποχωρεί έπειτα από οκτώ χρόνια στον πάγκο του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο 68χρονος προπονητής προσέφερε τα μέγιστα στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να τον βοηθήσει να παραμείνει σε ανταγωνιστικά επίπεδα, περνώντας δύσκολες περιόδους, με την διοίκηση της ομάδας να αναγνωρίζει την προσφορά του και να τον ευχαριστεί για την παρουσία του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Μετά από οκτώ χρόνια κοινής προσπάθειας, στην πορεία της οποίας ο ΠΑΟΚ έμεινε όρθιος, ήταν απόλυτα αξιοπρεπής και πολλές φορές ξεπέρασε τα όρια και τις δυνατότητές του, ήρθε η ώρα για να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους με έναν σπουδαίο προπονητή και άνθρωπο, τον Σούλη Μαρκόπουλο.

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ακολούθησε όλα αυτά τα χρόνια μία μοναδική τακτική για την ιστορία του συλλόγου και τις συνήθεις πρακτικές που υπάρχουν στον ελληνικό αθλητισμό. Περιέβαλε με απόλυτη εμπιστοσύνη τον Σούλη Μαρκόπουλο. Μία εμπιστοσύνη που δεν την επέβαλε ο προπονητής, αλλά την κέρδισε. Μία εμπιστοσύνη που δεν την ζήτησε, αλλά του προσφέρθηκε απλόχερα και μάλιστα με τρόπο που δεν έχει συναντήσει ποτέ κανείς και αυτή ακριβώς η λογική είναι που θα πρέπει να κυριαρχεί στον αθλητισμό. Και φυσικά στον ΠΑΟΚ.

Ο Σούλης Μαρκόπουλος με την σειρά του, τίμησε και με το παραπάνω κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε λεπτό αυτού του συμβολαίου ζωής που είχε με την ομάδα μας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Και το έκανε με την ψυχή του, με αξιοπρέπεια και πάντα με χαμηλούς τόνους. Έτσι ακριβώς όπως τον μάθαμε από την πρώτη μας συνεργασία τη δεκαετία του ’90. Όλα όμως έχουν μία αρχή και ένα τέλος.

Ευχαριστούμε τον Σούλη Μαρκόπουλο για όλα και του ευχόμαστε καλή συνέχεια.

Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία αναζήτησης του διαδόχου του, με το πρώτο όνομα που φημολογήθηκε να είναι αυτό του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο οποίος είχε μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά στον πάγκο της Αστανά του Καζακστάν.

 

Πηγή: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.