Πλησίασε περισσότερο στο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός

Written by  Μαρ 27, 2017

Ο Ολυμπιακός πέρασε από την έδρα του Ρεθύμνου Cretan Kings επικρατώντας με 63-70 και έκανε ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του πλεονεκτήματος έδρας στα play off του Πρωταθλήματος.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν ένα ξέσπασμα στο ξεκίνημα του τελευταίου δεκάλεπτου και έφτασαν στη μέγιστη διαφορά (50-66), φτάνοντας σε μια ακόμα νίκη που τους φέρνει όλο και πιο κοντά στην πρώτη θέση με τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί και έβαλαν πολλά δύσκολα στους «ερυθρόλευκους» που αγωνίστηκαν χωρίς τον τραυματία Ματ Λοτζέσκι και τον Έρικ Γκριν που έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης, όμως, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έπαιξαν με καθαρό μυαλό, βρήκαν λύσεις όπου και όταν χρειάζονταν και δεν δυσκολεύθηκαν να πάρουν τη νίκη.

Ο Βασίλης Σπανούλης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις με 12 πόντους και 7 ασίστ και ο Κεμ Μπιρτς μετά το πειθαρχικό επεισόδιο με τον προπονητή του στο παιχνίδι με τη Ρεάλ, επέστρεψε δυνατά με 15 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από τους γηπεδούχους, ο Γουόλτερ Λέμον Τζούνιορ ήταν πρώτος σκόρερ με 18 πόντους και ο Χάρης Γιαννόπουλος πρόσθεσε 11 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 32-36, 45-51, 73-60

 

 

 

Φωτό: ΕΣΑΚΕ

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.