Δεν πήγε για να… πετάξει χαρταετό

Written by  Φεβ 27, 2017

Ο Ολυμπιακός πήγε στην Πάτρα για να τελειώνει την υπόθεση-νίκη όσο το δυνατόν νωρίτερα και αυτό το πέτυχε σχετικά εύκολα, επικρατώντας του Απόλλωνα Πάτρας Carna με 70-87, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Πρωταθλητές Ελλάδας μπήκαν από νωρίς συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και αποφασισμένοι να μη ρισκάρουν, πήραν από το πρώτο δεκάλεπτο διψήφιες διαφορές και έφτασαν σε μια ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα, διευρύνοντας παράλληλα το σερί τους επί της πατρινής ομάδας, που έχει φτάσει στο 40-1.

Η αναμέτρηση δε χωράει κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δυο ομάδων ήταν τεράστια, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει την δυνατότητα να μοιράσει χρόνο και να διατηρήσει τους παίκτες σε αγωνιστική ετοιμότητα πριν την αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Κορυφαίος των «ερυθρολεύκων» ο Ιωάννης Παπαπέτρου με 15 πόντους, 5 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ο Έρικ Γκριν είχε 13 πόντους, ο Κεμ Μπιρτς τελείωσε με 12 πόντους και 6 ριμπάουντ, ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σημείωσε 11 πόντους και ο Κώστας Παπανικολάου είχε 10 πόντους με 4 ασίστ.

Από την ομάδα του Θανάση Σκουρτόπουλου, ο Άντονι Χίκι ήταν ο μόνος που είχε διψήφιο αριθμό πόντων, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 14, με 4 ριμπάουντ.

 

Τα δεκάλεπτα: 15-26, 40-48, 53-70, 70-87

 

Φωτό: esake.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.