Έτοιμος για τον τελικό, «καθάρισε» εύκολα τη Δόξα

Written by  Φεβ 15, 2017

Πανέτοιμος για τον τελικό του Κυπέλλου εμφανίστηκε ο Παναθηναϊκός Superfoods, που δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην ουραγό της βαθμολογίας Δόξα Λευκάδας, την οποία συνέτριψε με 90-61 και πλέον στρέφεται στο παιχνίδι του Σαββάτου, όπου θα διεκδικήσει ένα ακόμα τρόπαιο για την πλούσια συλλογή της.

Οι «πράσινοι» επέβαλαν από το ξεκίνημα το ρυθμό τους, έδειξαν ότι δεν έχουν σκοπό να δουν την αναμέτρηση χαλαρά και αυτό αποτυπώθηκε με την εικόνα που έδειξαν στο παρκέ. Η διαφορά έφτασε αμέσως σε διψήφια επίπεδα, έφτασε ακόμα και το +31 (62-31) και ο Παναθηναϊκός έφτασε άνετα στη νίκη, με τον Τσάβι Πασκουάλ να βλέπει με χαρά τους παίκτες του να είναι ορεξάτοι και πανέτοιμοι πριν από τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» έκανε το απαραίτητο ροτέισον, ξεκούρασε βασικούς και έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες που δεν είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής και τους κράτησε όλους σε αγωνιστική ετοιμότητα ενόψει του αγώνα που θα κρίνει την πρώτη κούπα της χρονιάς.

Ο Κένι Γκέιμπριελ άρπαξε την ευκαιρία να δείξει πόσο μπορεί να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό με 17 πόντους και 2 ριμπάουντ, ο Νικ Καλάθης με 13 πόντους και 4 ριμπάουντ επέστρεψε σε καλές εμφανίσεις, ο Νίκος Παππάς με 13 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν επίσης πολύ καλός και ο Κρις Σίνγκλετον έφτασε σε κοντά στο double-double με 9 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Από την Δόξα, ο Ρόμπινσον με 14 πόντους και 5 ασίστ ήταν αυτός που ξεχώρισε.

 

Τα δεκάλεπτα: 27-15, 51-27, 72-39, 90-61

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.