Σβηστά και ξεκούραστα πέρασε από την Κύμη ο Παναθηναϊκός

Written by  Φεβ 12, 2017

Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε ο Παναθηναϊκός Superfoods που δεν συνάντησε καμία δυσκολία απέναντι στην νεοφώτιστη Κύμη Seajets, της οποίας επικράτησε με 54-77 και πλέον έχει την ευκαιρία να ξεκουραστεί και να προετοιμαστεί για τον τελικό Κυπέλλου του ερχόμενου Σαββάτου, όπου θα διεκδικήσει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Οι «πράσινοι» επέβαλλαν από το ξεκίνημα το ρυθμό τους και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ελπίσουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν κάτι στο παιχνίδι, με τον Τσάβι Πασκουάλ να έχει την ευκαιρία να κάνει ένα άψογο rotation προκειμένου να έχει όλους τους παίκτες του ξεκούραστους και σε αγωνιστική ετοιμότητα.

Η Κύμη άντεξε μόλις ένα πεντάλεπτο και στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός πάτησε «γκάζι», έφτασε το +9 μέσα σε ένα δίλεπτο (11-20) και δεν ξανακοίταξε πίσω.

Με την άμυνά του να αποδίδει άψογα, ο Παναθηναϊκός κράτησε τον έλεγχο της αναμέτρησης, ανέβασε τη διαφορά ακόμα και στο +31 (37-68) και μετά κατέβασε στροφές, έχοντας το μυαλό στις μέρες που ακολουθούν.

Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις, σημειώνοντας 11 πόντους με 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ, ο Γιάννης Μπουρούσης είχε 13 πόντους με 4 ριμπάουντ, ο Κρις Σίνγκλετον είχε 10 πόντους με 7 ριμπάουντ, ενώ ο Αλεσσάντρο Τζεντίλε είχε 10 πόντους με 2 ριμπάουντ και 3 ασίστ και προσέφερε έπειτα από καιρό μια καλή εμφάνιση.

Για την Κύμη, ο Σταύρος Τουντζιαράκης σημείωσε 11 πόντους με 8 ριμπάουντ.

Τα δεκάλεπτα: 15-22, 23-36, 37-63, 54-77

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.