Τέλος ο Βετούλας από τον Προμηθέα Πάτρας

Written by  Δεκ 18, 2016

Παρελθόν από τον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας αποτελεί ο Νίκος Βετούλας, όπως ανακοίνωσε η αχαϊκή ΚΑΕ, εξηγώντας πως πρόκειται για κοινή απόφαση των δυο πλευρών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας

Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Νίκο Βετούλα. Μετά από συνάντηση της διοίκησης με τον Έλληνα τεχνικό αποφασίστηκε η από κοινού διακοπή της συνεργασίας μας. Ο Νίκος καθοδήγησε την ομάδα μας στα πρώτα της βήματα στην Basket League και παρά τη λύση της επαγγελματικής μας συνεργασίας, ήταν, είναι και θα παραμείνει σημαντικό κεφάλαιο στην ιστορία του συλλόγου. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή τύχη στην καριέρα του.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας, ο πρώην πλέον τεχνικός του Προμηθέα, έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Θεωρώ ότι είναι το καταλληλότερο χρονικό σημείο για να ακολουθήσω διαφορετικό δρόμο από τον Προμηθέα. Αυτό είναι το καλύτερο για όλους. Ευχαριστώ τον Προμηθέα για την συνεργασία που είχαμε και του εύχομαι να εκπληρώσει όλους τους στόχους του», ήταν η προσωπική δήλωση του Νίκου Βετούλα.

Πηγή: asp-promitheas.gr

 

Φωτό: asp.promitheas (Facebook profile: credits to Κώστας Πέτσας)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.