Δεύτερη μέρα της έκτης αγωνιστικής

Written by  Νοε 17, 2013

Τα ντέρμπι της ουράς στην βαθμολογία του πρωταθλήματος άνοιξαν την αυλαία της έκτης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος, η οποία συνεχίζεται σήμερα με τρεις πολύ σημαντικές αναμετρήσεις.

 

Στα Ιλίσια, ο γηπεδούχος Ηλυσιακός με μια μεγάλη ανατροπή στο τέλος πήρε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα απέναντι στην ΑΕΝΚ ΔΗΜΟΥΛΑΣ, που έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία και πλέον πήρε κεφάλι στη μάχη για την παραμονή.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν μπροστά σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, ωστόσο, στο τελευταίο δίλεπτο έπαθαν μπλακ άουτ επιτρέποντας στους γηπεδούχους με ένα σερί 9-0 να πάρουν τη νίκη με 71-65. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, ο προπονητής των φιλοξενουμένων Ηλίας Παπαθεοδώρου εξέφρασε έντονα παράπονα τόσο για τη διαιτησία όσο και για το κλίμα που υπήρχε στο γήπεδο, τονίζοντας πως κάποιες εικόνες δεν αρμόζουν σε μία ομάδα, όπως ο Ηλυσιακός.

Τα δεκάλεπτα: 18-26, 37-39, 51-53, 71-65

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, ο Κολοσσός με τον Νέστορα Κόμματο να κάνει το ντεμπούτο του απέναντι, μάλιστα, στην ομάδα τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι πρότινος, έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα απέναντι στα Τρίκαλα BC Aries και, παρά την εντυπωσιακή αντεπίθεση των φιλοξενουμένων στο τέλος, κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα με 76-72 και να βλέπει πλέον το μέλλον του με μεγαλύτερη αισιοδοξία.

Τα δεκάλεπτα: 30-12, 52-37, 63-53, 76-72

Η έκτη αγωνιστική συνεχίζεται σήμερα με την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Πανελευσινιακό, του Ίκαρου Χαλκίδας με τον ΚΑΟ Δράμας και του Παναθηναϊκού με τον Πανιώνιο και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα με τον αγώνα του Ρεθύμνου Aegeanμε τον Ολυμπιακό και του Απόλλωνα Πάτρας με τον Άρη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της αγωνιστικής:

Κυριακή 17-11

ΠΑΟΚ – Πανελευσινιακός 16:00

Ίκαρος Χαλκίδας – ΚΑΟ Δράμας 16:00

Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 19:15 (ΔΤ)

Δευτέρα 18-11

Ρέθυμνο Aegean– Ολυμπιακός 16:00 (Novasports 3)

Απόλλων Πάτρας – Άρης 19:00 (Novasports 1)

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.