Με οδηγό το ΣΕΦ στη Ρωσία ο ΠΑΟΚ

Written by  Νοε 12, 2013

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ για την μαχητική εμφάνιση της ομάδας στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό για το Πρωτάθλημα, η οποία δίνει αυτοπεποίθηση για τη δύσκολη συνέχεια, αρχής γενομένης από την αυριανή αναμέτρηση με την Νιζνί για την πέμπτη αγωνιστική του Eurocup.

 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος μετά τη λήξη του αγώνα αναφέρθηκε στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει, εξαιτίας των πολλών επιθετικών ριμπάουντ που κατάφερε να πάρει, ενώ τόνισε πως το πρόγραμμα του Δικεφάλου του Βορρά είναι αρκετά δύσκολο και πως η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να συνεχίσει την καλή προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει.

«Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε Ολυμπιακό μακριά από το παιχνίδι. Κάτι δεν πήγε καλά, ίσως η κούραση ίσως ορισμένες ενέργειες που δεν ήταν μέσα σε αυτά που είχαμε δουλέψει. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, ο οποίος αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια και στον Ντι Τζέι Κούπερ, ο οποίος στο ξεκίνημα της χρονιάς έχει κλέψει τις εντυπώσεις.

«Μέχρι στιγμής οι παίκτες προσπαθούν πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο και θα ήθελα μέχρι το τέλος της περιόδου να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μπορείς να βρεις έναν καλό παίκτη, αν και πολλές φορές είναι και θέμα τύχης. Περιμένουμε να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο ο Κούπερ, που είναι καλός σε ορισμένους τομείς, μπορεί να γίνει καλύτερος σε κάποιους άλλους», ανέφερε.

 Ο ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα για την Ρωσία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσει τη Νιζνί για την πέμπτη αγωνιστική του Eurocup και ευελπιστεί να κάνει μία ακόμα καλή εμφάνιση, συνδυάζοντάς την με νίκη, ώστε να διασφαλίσει όσο το δυνατόν νωρίτερα την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.