Πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο για Καραμανώλη

Written by  Αυγ 25, 2016

Το καλύτερο δώρο για τα 18α γενέθλιά του έλαβε ο νεαρός καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Καραμανώλης, καθώς με την ενηλικίωσή του υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον «Δικέφαλο του Βορρά», διάρκειας τεσσάρων ετών.

 Ο 18χρονος αθλητής (γεννήθηκε στις 23/8/1998) αποτελεί μέλος των τμημάτων υποδομής του ΠΑΟΚ από το 2011, όταν και εντάχθηκε στο δυναμικό του από τη Νίκη Βόλου από όπου και κατάγεται.

 Γιος του Απόστολου Καραμανώλη, παλαίμαχου καλαθοσφαιριστή και πλέον προπονητή, αλλά και ανιψιός του Θόδωρου Καραμανώλη, ο οποίος τη δεκαετία του ’90 έκανε σημαντική καριέρα με τις φανέλες του Πανιωνίου και της Δάφνης, ο νεαρός Δημήτρης δεν θα μπορούσε να μην ακολουθήσει την οικογενειακή παράδοση. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των εφήβων, ενώ με τον ΠΑΟΚ κατέκτησε δύο φορές (2015, 2016) το πρωτάθλημα εφήβων Θεσσαλονίκης.

Αμέσως μετά την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου του, το οποίο έχει διάρκεια έως το 2020, ο Δημήτρης Καραμανώλης έκανε δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί με το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ, πραγματοποιώ ένα μεγάλο μου όνειρο. Αυτό όμως είναι απλά ένα βήμα, γιατί χρειάζεται να δουλέψω πολύ, να μαθαίνω καθημερινά και νομίζω ότι είναι και σημαντικό προνόμιο για κάθε αθλητή να έχει την καθοδήγηση του κ. Μαρκόπουλου».

 

Πηγή και Φωτό: paokbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.