Στον Άρη ο Ντέβιν Μαρμπλ

Written by  Αυγ 11, 2016

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Άρη συνεχίζεται με την διοίκηση της ΚΑΕ να ανακοινώνει την απόκτηση του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ Ντέβιν Μαρμπλ για τον επόμενο χρόνο.

Οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν τις προσπάθειες ενίσχυσης του ρόστερ τους και στο πρόσωπο του Αμερικανού με θητεία στο NBA  με τη φανέλα των Orlando Magic βρήκαν έναν παίκτη που θα αναλάβει να δώσει λύσεις στην περιφέρεια, έχοντας την δυνατότητα να αγωνίζεται το ίδιο καλά τόσο στη θέση «2» όσο και στη θέση «3».

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του Devyn Marble. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ (21/11/1992, 1.98μ.) υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Ο Marble, που έχει υπάρξει δύο χρονιές αρχηγός των Iowa Hawkeyes, ολοκλήρωσε την πανεπιστημιακή καριέρα του με περισσότερους από 1675 πόντους, 375 ασίστ, 450 ριμπάουντ και 175 κλεψίματα. Επίδοση που μόλις δύο παίκτες έχουν πετύχει στην ιστορία του πανεπιστημίου από την σεζόν 1985-86 και μετά! Επίσης είναι 5ος σκόρερ (με 1694 πόντους) όλων των εποχών στην Iowa!

Tο καλοκαίρι του 2014 επιλέχτηκε στον β' γύρο του ντραφτ του ΝΒΑ στο Νο56 από τους Ντένβερ Νάγκετς, οι οποίοι τον αντάλλαξαν με τους Ορλάντο Μάτζικ. Τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνίστηκε σε συνολικά 44 αγώνες με τους Orlando Magic, ενώ στα… μεσοδιαστήματα βρέθηκε και στην αναπτυξιακή λίγκα του ΝΒΑ (D-League) για λογαριασμό των Erie BayHawks (θυγατρική ομάδα των Magic).

 

Πηγή και Φωτό: arisbc.gr

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.