Χορηγική συνεργασία ΚΑΕ Άρης με την «Αφοί Καμπάρη»

Written by  Νοε 08, 2013

Τη συνεργασία της με την εταιρεία ανακύκλωσης «Αφοί Καμπάρη» ανακοίνωσε η ΚΑΕ Άρης, με την επωνυμία της επιχείρησης να εμφανίζεται στο σορτσάκι της ομάδας για όλο το υπόλοιπο της περιόδου.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Άρης για την συνεργασία με την εταιρεία «Αφοί Καμπάρη»:

«Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συνεργασία της με την εταιρεία «Αφοί Καμπάρη» και την καλωσορίζει στην οικογένεια των χορηγών της.

H εταιρεία «Αφοι Καμπάρη» θα προβάλλεται για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014 στο σορτσάκι της επίσημης εμφάνισης της ομάδας.

Η εταιρία «Αφοί Καμπάρη» είναι μια αδειοδοτημένη εταιρία ανακύκλωσης που ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στον τομέα της αποκομιδής, επεξεργασίας και εμπορίας ανακυκλώσιμων υλικών.

Πιο συγκεκριμένα, ειδικεύεται στον τομέα της αποκομιδής, μεταφοράς, αποθήκευσης και ορθής διαχείρισης των ανακυκλώσιμων απορριμμάτων (μετάλλων, χαρτιών, πλαστικών, γυαλιών, ξύλων, φελιζόλ).  Ο διαχωρισμός και η επεξεργασία είναι δύο στάδια αυστηρά μελετημένα, αφού οι κατευθυντήριες γραμμές όλων των διαδικασιών προέρχονται από την πιστοποίηση ISO 9001:2008.

Η αποστολή της Αφοί Καμπάρη είναι να εμπνεύσει δημιουργικά επαγγελματίες, ιδιώτες αλλά και άλλους φορείς να απαλλάσσονται από τα άχρηστα υλικά με βασική προϋπόθεση την περιβαλλοντική συνείδηση και την εξοικονόμηση κέρδους μέσω των ανταγωνιστικών τιμών της εταιρίας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία συνέντευξης Τύπου για να παρουσιαστεί αναλυτικά η συνεργασία.»

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.