ΠΑΟΚ: Από 10 ευρώ τα εισιτήρια με Χιμίκ

Written by  Νοε 04, 2013

Στη διάθεση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ είναι τα εισιτήρια για τον αγώνα της Τετάρτης με την Χιμίκ για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup, η τιμή των οποίων ξεκινά από τα 10 ευρώ.

 

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Khimik Yuzhne, που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 7μ.μ. για την 4η αγωνιστική του Eurocup.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Khimik Yuzhne είναι…

ΤΙΜΗ   ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

10€      Όλα τα διαζώματα του γηπέδου

15€      VIP 6,7,8,9

25€      VIP 1,2,5

50€      VIP 3,4

70€      VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Khimik Yuzhne διατίθενται ήδη και μέσω Internet από την διεύθυνση https://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του Print@home ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και στους αγώνες του Eurocup, ενώ ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Khimik Yuzhne, είναι και το τελευταίο παιχνίδι στο οποίο ισχύουν και τα ειδικά τριών αγώνων και 15€».

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.