«Θρυλικός» Πρωταθλητής για το 2016

Written by  Ιουν 02, 2016

Με μια όμορφη γιορτή πλημμυρισμένη από τα ερυθρόλευκα χρώματα, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου του Πρωταθλητή Ελλάδας για το 2016, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια χρονιά που είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά στο τέλος ήρθε η δικαίωση των κόπων και των προσπαθειών.

Η γιορτή ξεκίνησε με την είσοδο της μασκότ του Ολυμπιακού που κρατούσε μια μεγάλη σημαία της ομάδας. Ο Θρυλέων έκανε το γύρο του θριάμβου δίνοντας το σύνθημα στους θεατές.

Λίγα λεπτά αργότερα, στον αγωνιστικό χώρο μπήκαν οι αθλητές των ακαδημιών του Ολυμπιακού που αποτελούν το μέλλον του συλλόγου.

Ιδιαίτερα όμορφη στιγμή ήταν όταν ο Θρυλέων έπαιξε με τους δυο μικρότερους σε ηλικία αθλητές του συλλόγου, τον Πέτρο και τη Λήδα, οι οποίοι, μάλιστα, τραγούδησαν από μικροφώνου τον ύμνο της ομάδας, αποσπώντας το χειροκρότημα των φιλάθλων.

Πριν τη συνέχιση του τελετουργικού, η ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους χορηγούς της, αλλά και τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας για την στήριξή τους και την παρουσία τους στις κερκίδες σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Η ατμόσφαιρα… ζεστάθηκε όταν έκαναν την είσοδό τους οι υπέροχες μαζορέτες του Ολυμπιακού, RedDrops, που ξεσήκωσαν τον κόσμο με τα χορευτικά τους και, στη συνέχεια, ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την είσοδο των Πρωταθλητών Ελλάδας στο γήπεδο.

Πρώτα μπήκαν στο γήπεδο οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος, οι οποίοι αποθεώθηκαν από τον κόσμο που τους ζητούσε να παραμείνουν για πάντα στην ομάδα.

Ακολούθησαν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος και το τεχνικό τιμ, ενώ στη συνέχεια ένας ένας οι παίκτες έκαναν την εμφάνισή τους μέσα σε θερμά χειροκροτήματα.

Τη μεγαλύτερη αποθέωση γνώρισαν, όπως ήταν φυσικό, οι δυο μεγάλοι αρχηγοί της ομάδας, Γιώργος Πρίντεζης και Βασίλης Σπανούλης που μπήκε στο γήπεδο με τους τρεις γιους του μέσα σε ένθερμους πανηγυρισμούς από τον κόσμο.

Στη συνέχεια, οι πρόεδροι της ομάδας πήραν το λόγο και έστειλαν μήνυμα στους φιλάθλους πως πρόθεσή τους είναι να παραμείνουν και να δημιουργήσουν τη δική τους δυναστεία στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού ήταν εκείνοι που εμφάνισαν με ειδικό χειριστήριο το λάβαρο του Πρωταθλητή Ελλάδος για το 2016, ανεβάζοντάς το στην κορυφή του ΣΕΦ και τοποθετώντας το δίπλα στα υπόλοιπα λάβαρα με τους «ερυθρόλευκους» τίτλους.

Η γιορτή συνεχίστηκε με την απονομή των μεταλλίων για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος από τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, ενώ όσο περνούσε η ώρα, η αγωνία μεγάλωνε.

Ελάχιστα λεπτά αργότερα, το τρόπαιο του Πρωταθλητή παραδόθηκε στα χέρια του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος ο ύψωσε στον ουρανό του ΣΕΦ, δίνοντας το σύνθημα να ξεκινήσει η γιορτή.

Οι φίλαθλοι πανηγύρισαν με την ψυχή τους, καπνογόνα και κροτίδες δημιούργησαν μια έντονη ατμόσφαιρα, ενώ υπό την ιαχή «Ολυμπιακός», οι παίκτες έβγαλαν τις απαραίτητες φωτογραφίες και ακολούθησε ο γύρος του θριάμβου υπό τους ήχους των «Παιδιών του Πειραιά».

Με τη λήξη της εκδήλωσης, άπαντες έδωσαν την υπόσχεση για την επανάληψη ανάλογων στιγμών και στο μέλλον.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.